ISTINA o DETETU koje je Dalila Dragojević ostavila u Švajcarskoj: Emina Mujić odlučila da progovori o svemu, priznala ŠOK detalje o ćerkinoj bebi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić otkrila je istinu o detetu njene ćerke Dalile Dragojević, koje je ostavila u Švajcarskoj!

ISTINA o DETETU koje je Dalila Dragojević ostavila u Švajcarskoj: Emina Mujić odlučila da progovori o svemu, priznala ŠOK detalje o ćerkinoj bebi! (FOTO)

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Kao bomba odjeknula je vest da je Dalila Dragojević ostavila dete u Švajcarskoj i da joj je to najbolnija tema. Iako su do sada o ovoj temi mnogi javno govorili, Dalilina majka, Emina Mujić odlučila je da progovori i otkrije istinu o navodnom detetu koje je njena ćerka ostavila u Švajcarskoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Facebook.com

Dalila Dragojević i Emina Mujić

 

- O tim glupostima ne želim da pričam jer je sve laž. Dosta mi je svega ovog što se dešava, još da pričam o nečemu što veze sa vezom nema. Bože, čime se sve ovaj glupi narod bavi. Kakva ćerka.. - rekla je Emina za Kurir, pa dodala:

- To je jedina istina, znači nema ništa od tih glupih izmišljenih priča i sve što vam Dalila kaže, sve je istina. Nije što je moja, ali jedina je poznata po iskrenosti. Nema Dalila šta da krije. Dalila je jedna duša od deteta i ko je dobro poznaje zna kakva je i kao prijatelj i ćerka i žena. Bože moj, svi u životu napravimo grešku, a njena greška je ova sad - rekla je Emina i dodala:

Republika

Foto: Republika/Dušan Milenković/printscreen

Dalila Dragojević i Emina Mujić

 

- Ja kao majka mogu samo reći da mi je teško zbog Dejana i nje i svega što se izdešavalo - zaključila je Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
mina

10.03.2022 13:55

stiti drocu narano da nebi je iydala i rekla da t je to

Odgovori 14 2