David Dragojević završio u MRAKU sa bivšom zadrugarkom: Svi detalji sa rođendana Mine Vrbaški, OVO kamere nisu uspele da zabeleže! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.03.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja šta se dešavalo na rođendanu Mine Vrbaški, što kamere nisu uspele da zabeleže.

David Dragojević završio u MRAKU sa bivšom zadrugarkom: Svi detalji sa rođendana Mine Vrbaški, OVO kamere nisu uspele da zabeleže! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Prošle noći u jednom prestoničkom restoranu bivša zadrugarka Mina Vrbaški napravila je proslavu svog rođendana, a tim povodom okupila je celu rijaliti postavu. Portal Republika.rs bio je na licu mesta i zabeležio sva zanimljiva dešavanja. Kod Mine na rođendanu pojavili su se mnoge rijaliti ličnosti poput Maje i Alena Hadrović, Dragane Mitar, Milana Jankovića Čorbe, Jovane Ljubisavljević, Kristina i Osmana Karića, pa sve do popularnih tiktokera, ali i Ermine Pašović i Davida Dragojevića

 

Izvor koji se našao na licu mesta otkrio je samo za naš portal kakav je odnos Ermine i Dragojevića bio. Naime, svima su izgledali vrlo bliski, plesali su zajedno i zabavljali su se, a izvor za portal Republika.rs otkriva sve detalje koje kamere nisu uspele da zabeleže. 

- Bilo je stvarno ludilo, baš smo se svi dobro proveli, kao da je Veliki šef organizovao žurku van imanja u Šimanovcima. Svi iz rijalitija su bili, koji su dobri sa Minom, koje je ona i pozvala, najveću pažnju je privukao David, jer je sad logično aktuelna priča Dejan, Dalila i Car. David je mnogo vremena proveo na telefonu, dopisivao se sa nekim, a onda smo svi primetili da mu je u jednom trenutku prišla Ermina Pašović, a on se oduševio - započinje izvor za Republika.rs i nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović i David Dragojević

 

- U jednom trenutku Ermina i David su krenuli da igraju zajedno, bili su ono što se kaže u stiskavcu, opustili su se, pa su sve vreme nešto šaputali, ćućorili su nešto između sebe, verovatno su pričali o Zadruzi, pošto svi mi znamo da je Ermina aktivna na Instagramu kada je rijaliti u pitanju. Zajedno su se slikali, snimali, pravili storije, a inače, David nije neko ko voli da se eksponira, sad da li glumi neku zvezdu, video sam i da nije hteo da da izjave novinarima, koji su svojevremeno od njega pravili istu tu zvezdu koja je danas, ali dobro, to je njegov obraz i njegovo ponašanje i zahvalnost prema medijima, koji su kad su mu trebali, bili tu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

David Dragojević

 

Na pitanje da li je David imao neku aferu sa nekom devojkom, odgovor nas je šokirao:

- Pa, većina devojaka je bila oko njega, kako i ne bi, dečko stvarno izgleda super, trenira, e sad, da li je neku odveo kući, nisam ispratio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ana

10.03.2022 13:10

Ej Davide, zar si tako nisko pao pa više ni društvo nemožeš izabrati? Ti si poznat kao pošten, iskren čovek i nisi dopuštao da ti se približe pokvarene i zle osobe. Pripazi malo, moglo bi te nekad to osramotit.

Masha

11.03.2022 09:22

Ovaj David je folirant veliki