SILOVAĆU TE: Filip Car se smejao Dalili u lice, pa joj JEZIVO ZAPETIO!

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

04.03.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara oko novca završila se fizičkim okršajem, tokom kojeg je Bosanka dragog tukla tiganjem po glavi, šamarala ga i davila, a nakon svega toga Car ju je odvukao u krevet i terao da imaju odnose.

SILOVAĆU TE: Filip Car se smejao Dalili u lice, pa joj JEZIVO ZAPETIO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Naime, bolestan odnos ljubavnika i dalje šokira javnost, a Dalila i Dejan su i ovog puta otišli u nove krajnosti. Dragojevićka je grebala, štipala, udarala tiganjem i grizla Cara, pale su ozbiljne uvrede, a Filip ju je ponizio i bez blama tvrdio da će je silovati ukoliko svojevoljno ne pristane da ima seks s njim. Sa Milanom Miloševićem i cimerima ljubavnici su komentarisali okršaj i svađu, a Dalila je za sve okrivila Cara, koji je bio van sebe od besa.

- Šta sad hoćeš da kažeš, da sam ja kriv što si me napala? Videli smo jutros kako želiš da me je*eš u mozak - vikao je Filip nasav glas, a Dragojevićka je besnela zbog uvreda:

- Mani me se, čoveče, više, ti si sebe pokazao i jutros i danas, ti si neko ko je nezahvalan, pun nezadovoljstva, čovek koji se istresa na ženi. On je došao Saletu i rekao mu kako mu ja punim glavu. Poleteo je tiganj kad je za mene rekao: "Ova kurvetina."

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Gađala si me pijanog, mogla si da me ubiješ, taj tiganj je težak. Ti si žena-nasilnica. Šta je posle tiganja? Čaša, nož? Ti si meni rekla da ne razgovaram sa Luksom jer mi govori iza leđa. Ti si neko koga ja volim, neću da te vređam, ali smatram da si po mene najgora i da možeš da me koštaš života - govorio je Car.

Ono što je mnoge šokiralo jeste činjenica da Dalila nema ni trunku kajanja zbog činjenice da je Cara mogla da ubije tiganjem, već se kaje što mu nije nanela ozbiljnije povrede.

 
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

- Nije me sramota, kud te nisam spucala posred čela. Ti si mene ovde nazivao raznim imenima, to neće moći - histerisala je Dalila.

Nakon što su se žestoko isprozivali Filip je rešio da ima odnose s Dalilom, legao je preko nje i pokušao da je poljubi na silu. Kad je video da se ona brani, on joj je šapnuo kako je njegova i, ukoliko bude odbijala da imaju seks, on će je naterati, silovati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

04.03.2022 09:51

Mani me se, a sve vreme trči za njim i laje.