MIKI RASKRINKAO KIJU! Đuričić otkrio NAJVEĆU TAJNU Zadruge 1! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić otkrio tajne ''Zadruge 1.''

MIKI RASKRINKAO KIJU! Đuričić otkrio NAJVEĆU TAJNU Zadruge 1! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Miki Đuričić i Marko Đedović komentarisali su učesnike ove sezone, a onda se Miki dotakao teme prve sezone rijalitija ''Zadruga'' i tadašnjih učesnika, između ostalog i Kije Kocakar, a onda otkrio tajnu prve sezone, tačnije potvrdio ono što se dugo spekulisalo.

- Znaš kako, ja se stalno vraćam za tu "Zadrugu 1", bilo je tu mladih ljudi, ali si ti mogao kvalitetno pričati s njima. Od devojaka bilo je normalnih, ta Zorana, Andrijana, sa Sarom Reljić si ti mogao pričati svašta. Ona peva i gospel, i ovo i ono. S Kijom si isto mogao razgovarati na 100 tema, imali smo trenutke kada smo pričali normalno. Ja sam nju podržavao kada je ona došla i ja sam Slobi tada rekao: "Tvoja žena ima pravo da vam radi šta hoće". Znaš kad sam se ja okrenuo protiv nje, kade se s*ksala... Kad je bila ista kao on, i gora. Onda mene to nerviralo, isti su. A sad me briga da teram pravdu, i što vidim to i ne vidim. Gledam da ublažim - kazao je Miki.

 

 

Komentari su se nizali na njihov razgovor, mnogi su mišljenja da je aludirao na čuveni odns sa Filipom Đukićem, kada je polomljeno kupatilo hotelske sobe, dok su drugi konstatovali da je uvek bio zaljubljen u nju, te da je nije preboleo, a da se protiv nje okrenuo kada mu nije odgovorila istom merom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Veljko

22.02.2022 15:22

Miki je uvek bio zaljubljen u Kiju. Sam je to priznao.

Odgovori 32 11
Radoš

22.02.2022 15:26

Miki još uvek nije preboleo Kiju.

Odgovori 30 12
Olga

23.02.2022 09:05

Miki mnogo laže kada je njegov interes u pitanju.

Odgovori 15 0
Vera

23.02.2022 09:28

Miki je raskrinkao samo sebe. Nitkov.

Odgovori 15 0