JAVNO SE ODRIČE DALILE! Huso Mujić BESAN, nazvala me je ALKOHOLIČAREM I NASILNIKOM, zbog nje prolazim PAKAO!

Autor:

Zadruga

22.02.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić želi da se odrekne ćerke.

JAVNO SE ODRIČE DALILE! Huso Mujić BESAN, nazvala me je ALKOHOLIČAREM I NASILNIKOM, zbog nje prolazim PAKAO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, Instagram

Dalila Dragojević je u svojoj ispovesti u emisiji ''Premijera - vikend specijal'' otkrila detinjstva za koje je rekla da nije bilo nimalo lako, te priznala da je njen otac bio poročan i nasilan prema njenoj majci.

- Mislim da sam imala 13 godina, sećam se njihove prve svađe koja je bila katastrofalna. Sećam se i drugog razlaza, gde sam videla kako odlazi. Ja sam mamu pitala gde ide, ona mi je rekla da će se vratiti, a dobro se sećam momenta, živeli smo u stanu, ja sam sa prozora gledala kako odlazi - ispričala je Dalila i dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević o detinjstvu

- Ja sam uvek imala strahopoštovanje prema ocu. Voleo je da popije, voleo je da kocka. On je to batalio kada mu je pozlilo, tako su mi ispričali. Ali i dan-danas kada mu dođu prijatelji kažu da je voleo da popije, a on kaže kako je to iza njega.

Dalilin otac Huso Mujić se oglasio i ispričao svoju stranu priče.

- Dugo godina sam radio u kafani kao konobar i normalno je bilo da ponekad popijem malo više. To što je moja ćerka ispričala da sam bio kockar je istina, voleo sam kockati, ali prestao sam da pijem i kockam 1993. godine, kada se ona rodila - rekao je Huso i dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić o Dalilinoj ispovesti

- Video sam da je spomenula da je prisustvovala mojim svađama sa Eminom, dešavalo se nekada da se posvađamo, ali to se dešava u svim porodicama. U svim bračnim odnosima postoje čarke, ali ništa strašno. Nikada nisam fizički zlostavljao njenu majku, jer ja nisam nasilnik - rekao je Huso za Alo.

Kako Dalila i Filip Car imaju turbulentan odnos, Huso tvrdi da njegova ćerka proživljava psihičko zlostavljanje i priznao da čeka trenutak da joj pošalje pismo nakon čega će je se javno odreći.

- Čekam da me produkcija obavesti kada ću moći da joj pošaljem poruku gde ću joj reći šta mislim o njenom boravku u rijalitiju. Mene je sramota od nje. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila. Ja to više ne mogu da gledam jer proživljavam pravi pakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Olga

22.02.2022 13:07

To je više puta izjavljivao pa ništa.

Odgovori 16 0
Veljko

22.02.2022 15:24

Laže Huso.

Odgovori 15 0
Sara

22.02.2022 18:00

U ovoj porodici se nezna ko laže a ko priča bar malo istinu. Katastrofa!

Odgovori 18 0
Iva

23.02.2022 00:26

Cirkus porodica