OSMAN BRUTALNO ISPONIŽAVAO ŠA! Karić UNIŠTIO repera, ove reči će ga DOKRAJČITI: BOLESNIK I MAZOHISTA KOJI JE NAVUČEN NA DROGU!

Autor:

Zadruga

14.02.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisao je situaciju u Beloj kući, a ovog puta paljbu je osuo po Nenadu Aleksiću Ša.

OSMAN BRUTALNO ISPONIŽAVAO ŠA! Karić UNIŠTIO repera, ove reči će ga DOKRAJČITI: BOLESNIK I MAZOHISTA KOJI JE NAVUČEN NA DROGU!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš su u okviru specijalnog zadatka postali pače i mače, koje u stopu prate Nenada Aleksića Ša koji je priznao da je imao muke sa svojim antifanovima "pačićima", te su mu u odbranu stali "mačići".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Stefan na specijalno zadatku

Osman Karića, Stefanov otac, je kao i uvek ispratio sva dešavanja i zadatak, pa priznao da Janjušu i Stefanu nije bilo lako uopšte.

- Janjuš mače, Stefan pače, a Ša plače. Oduševljen sam idejom i celom tom pričom koja je unela malo šale i smeha, za nas kao publiku koji sve to pratimo, a i za same zadrugare. Lično meni se dopalo, baš su mi bili smešni u tim kostimima. Moram priznati da Janjuša nikako nisam mogao da vidim kao malu macu, delovao mi je u tom kostimu kao bengalski tigar kojem još samo fale kandže i sabljasti zubi. Šalu na stranu, ali zadatak im ni malo nije bio lak. Trebalo je biti pored čoveka koji je trenutno izgubio sve kriterijume jednog normalnog muškarca - počinje Osman i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić o Nenadu Aleksiću Ša

- Žao mi je sto ovo moram reći, ali Ša je dečko za posmatranje, neko ko je navučen i opsednut Tarom. Dečko koji voli ponižavanja od strane Tare, Ša je čovek koji je sebi dozvolio u četrdesetim godinama odlepi za jednom opet nezrelom i bahatom klinkom, koja ga ne poštuje. A i zašto bi ga poštovala, kad je provalila da on to voli. Ša je najzad shvatio da je mazohista, da mu je to fetiš i se*s, droga od koje će se teško izlečiti. Svaka čast Marku Janjuševiću i Stefanu Kariću koji su pored njega proveli 48 h. Mislim da su pratnju prekinuli na vreme, jer da nisu mozda bi se i oni navikli na Šaov sindrom, pa i sami postali bolesnici - zaključio je Karić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Veljko

15.02.2022 09:41

Sve se slažem osim droge.