DALILA BRUTALNO SPUSTILA CARA! Pokušao da smiri strasti, onda udarila NISKO na LJUBAVNIKA: ZAPAMTI KO SAM JA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.02.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je tokom podele budžeta izazvao svađu Dalile Dragojević i Filipa Cara koja je eskalirala u ozbiljan obračun.

DALILA BRUTALNO SPUSTILA CARA! Pokušao da smiri strasti, onda udarila NISKO na LJUBAVNIKA: ZAPAMTI KO SAM JA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što je Dejan Dragojević na podeli budžeta zamerio Filipu Caru davanje čačkalici Aleksandri Nikolić, Dalila Dragojević je poludela zbog tog saznanja i otpočela brutalnu svađu. Car je pokušao da spusti loptu, ali bezuspešno.

- Šta god da ti zamerim, odmah kažeš da ti ispiram mozak. Ono što sam rekao Marijani nisam znao da ćeš tako protumačiti. Rekao sam to jer su toliko aljkave i odvratne i to bi rekao mnogima koje su takv,e a nikada nisu čistile. Ako ti smeta to, neću više stvarno. Ja sa tom devojkom nemam ništa. Ne treba na takav način da mi zameraš i gledaj me u oči. Jezičara si, ne znaš stati, ne umeš da prekineš. Mogu i ja njega da prozivam, kako ljubi Aleks, a gleda u tebe, ali ne radim. Nemoj raditi gluposti dati ljudima tu sreću da vide da mogu da nas razvale. Reci mi sve, ali sa strane, reći ću da sam pogrešio - govorio je Car.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i FIlip Car razgovaraju

- Te tvoje ku*vanjske poteze, neću da trpim. Ne izvrći priču, ja sam Dalila i zapamti to. Pametna i svesna svega! Bitno je da si njoj to dao. Zašto si ti taj koji treba da daje čačkalice? Nije to meni ništa, ti si neko ko je imao se*s pored mene, ali me ovo nervira jer se meni mnogo banalnije zameraju. Uostalom, ja sam krava - brecala se Dalila, a Car se pravdao.

- Zato što mučeš, uvek se raspravljaš sa mnom. On sve indirektno radi i provlači nas.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i FIlip Car svađa

- Meni amovi i ramovi ne trebaju, nemoj da misliš da mene to pogađa. Ja to znam i svesna sam toga od samog početka. Ja kad sam govorila nisi me slušao - rekla je Dragojevićka.

- Samo te molim da se ne pecaš i da pustiš, da ne damo da nas razaraju - izjavio je Car.

- Ako ti kažem da sam ljubomorna na na vazduh, onda sam ljubomorna na vazduh. Nemoj da se dereš na mene! Ja sam Dalila i neću se spuštati na taj nivo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading