UHAPŠEN BIVŠI ZADRUGAR ZBOG DROGE: Policija u stanu našla JEZIV prizor, u sve umešan i poznati reper! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik rijalitija ,,Zadruga" uhapšen je, a policija je u stanu našla veliku količinu droge!

UHAPŠEN BIVŠI ZADRUGAR ZBOG DROGE: Policija u stanu našla JEZIV prizor, u sve umešan i poznati reper! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jedan od poznatijih repera i bivši učesnik rijalitija ,,Zadruga" Aleksandar Lazić poznatiji u narodu kao Sale Tru uhapšen je 7. oktobra 2020. godine, a policija je, kako su saznali tada mediji, u stanu na Novom Beogradu otkrili veliku količinu droge. 

 

 

Portal Objektiv.rs objavio je ovu informaciju, da je prilikom pretresa policija otkrila da je jedan kilogram marihuane popakovan u različite pakovanjima, dok je bilo 871 tableta ekstazija, kao i dve vagice za precizno merenje. 

 

 

Međutim, to nije sve, kako je preneo gorepomenuti portal, policija je pronašla i dve veće kese sa biljnom materijom u zelenoj boji, a pored toga, na kraju su uspeli da iskopaju i 208 manjih paketa istog sadržaja. 

Reper Stefan Đurić Rasta proveo je četiri meseca u Centralnom zatvoru. Istovremeno sa njim u pritvoru bio je poznat reper Sale Tru, s kojim trenutno radi na novoj pesmi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

 

Rasta i Sale su se slučajem nesrećnih okolnosti našli na istom mestu u isto vreme. Tamo su se baš skontali, provodili su zajedno vreme na šetnjama, pošto nisu bili u istoj ćeliji. Sale je baš pozitivan lik i Rasti je mnogo značio, dizao ga je psihički kad god bi pao i počeo da razmišlja o ćerci koja mu je jako nedostajala – kaže za Svet izvor blizak reperu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading