DA LI VENDI VOLI GRUBO? Pevačica prvi put kakav joj je MUŽ u krevetu: TO ME PODSEĆA NA DRVOSEČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Vukelić Vendi prvi put progovorila je u javnosti o tome da li voli grub ili nežan intiman odnos, a odgovor je sve iznenadio.

DA LI VENDI VOLI GRUBO? Pevačica prvi put kakav joj je MUŽ u krevetu: TO ME PODSEĆA NA DRVOSEČE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Pevačica i ekstravagantna umetnica Vesna Vukelić Vendi oduvek je mamila uzdahe, a pažnju da privuče dovoljno je samo da se pojavi. O njenim izjava se uvek dosta spekuliše, priča i prepričava, a ono što je sada prvi put u javnosti priznala sve je ostavilo zabezeknute.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

 

Naime, u jednoj emisiji Vendi je dobila pitanje i to vrlo intimno, a na njoj je bilo da otkrije da li voli nežan ili grub intiman odnos. U prvi mah Vukelićeva je bila iznenađena pitanjem, ali kao neko ko nikada ne ostaje bez teksta, pevačica je odlučila da odgovori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

 

- To su sad već pitanja na bombu! Pa i jedno, i drugo! Više volim nežno! Grub s*ks, šta to znači, ali energičan s*ks da, ali u talasima, jer kada uzmemo samo energičan, onda me to podseća na drvoseče, samo seckati, uvek mi je pandem sa tim da ne postoji mozak u čoveku - objasnila je Vendi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading