LUKASOVA BIVŠA UKANALILA DARU BUBAMARU: Sonja Vuksanović izblamirala pevačicu kao niko, neće joj ovo nikad oprostiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa izblamirala je Daru Bubamaru na Instagramu.

LUKASOVA BIVŠA UKANALILA DARU BUBAMARU: Sonja Vuksanović izblamirala pevačicu kao niko, neće joj ovo nikad oprostiti! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Da je fotošop jedna od omiljenih stvari poznatih pevačica govore i njihove fotografije na Instagram profilima, a sada je u javnosti isplivala fotografija Dare Bubamare, na koju je ona možda i zaboravila. 

Naime, bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović objavila je fotografiju sa Jelenom Karleušom i Darom Bubamarom. I to ništa ne bi bilo čudno, da ljudi nisu primetili jedan detalj na Darinom telu. Naime, Dara je neko ko za sebe voli da ističe da je u treningu, a na Instagram fotografijama izgleda zategnuto kao praćka, što je u jednom trenutku zaista bilo neminovno, jer se pevačica stesala da joj svako može pozavideti.

Republika

Foto: instagram.com

Dara BUbamara Instagram

 

No, u komentarim se mogu pronaći i oni koji su primetili da je Sonja namerno objavila fotografiju na kojoj Dari celulit i salo kipe, a da su joj noge debele, da ne izgledaju onako kao sa Instagrama. Na fotografijama koje sama Dara objavljuje, ona izgleda savršeno, ali izgleda da je folkerka u vreme pandemije korona virusa ipak nabacila neko kilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading