PEVAČICA U 55 GODINI SE SKINULA, PA POKAZALA ŠTA UME SA TELOM: Jami privatnim snimkom zapalila društvene mreže kao ŠIBICU, ovo još niste videli! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami otišla je na odmor, a sa plaže objavila je provokativan video koji je napravio potpuni kolaps na društvenim mrežama.

PEVAČICA U 55 GODINI SE SKINULA, PA POKAZALA ŠTA UME SA TELOM: Jami privatnim snimkom zapalila društvene mreže kao ŠIBICU, ovo još niste videli! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Jasna Milenković Jami svojevremeno bila je jedna od poželjnijih estradnih dama, a uvek se komentarisalo da je za nju vreme apsolutno stalo. Vitka, zgodna i poželjna među muškarcima, Jami gde god da se pojavi, sva pažnja bude fokusirana i koncentrirana na nju. Na društvenim mrežama, naročito kada je Instagram u pitanju, pevačica je vrlo aktivna, pa vrlo često objavi snimak ili fotografiju o kojoj se dugo spekuliše. 

Tako je bilo i ovaj put!

 

 

Jami je odlučila da spakuje kofere, ode u toplije predele na odmor, a sa putovanja je objavila vrele fotografije i izazovne snimke. Naime, Jami je na plaži napravila snimak, na kom je pokazala da je u punoj snazi i da može da uradi akrobatsku tačku - zvezdu. 

 

 

Odmah je počela lavina komentara ispod snimka, a svi su ostali fascinirani pevačicinim umećem. No, to nije sve! Na Instagram storiju Jami je objavila vrelu fotografiju sa plaže, na kojoj je pokazala da brutalno izgleda u 55 godini života. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jasna Milenković Jami Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
NENA

08.02.2022 11:43

JESTE ZGODNA SVAKA CAST AKO NIJE FOTO ŠOP,ALI LJUDI MOJIII FACA JOJ JE UZASNOOOO UPROPASTILA SE ŽENAAA UZAS