OPSEDAO GA SAVA SAVANOVIĆ? Jovan Memedović spavao u VAMPIROVOJ vodenici, pa sve ŠOKIRAO PRIZNANJEM šta se dešavalo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Jovan Memedović prespavao je u vodenici Save Savanovića i svoje iskustvo podelio sa gledaocima.

OPSEDAO GA SAVA SAVANOVIĆ? Jovan Memedović spavao u VAMPIROVOJ vodenici, pa sve ŠOKIRAO PRIZNANJEM šta se dešavalo! (VIDEO)

Foto: Youtube.com pritnscreen

Jovan Memedović poznat je po autentičnosti, pustolovinama i genijalnom smislu za humor.

Ovaj harizmatični TV voditelj, Jovan Memedović, iz nedelje u nedelju obraduje svoje fanove emisijima koje nam pružaju priliku da naučimo nešto novo o našoj tradiciji i kulturi, ali i hrani i prelepoj prirodi. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovan Memedović

Njegovu emisiju "Sasvim prirodno" vole baš svi, upravo zbog toga što su uz Jovana svašta nauči, ali i zbog njegovog autentičnog smisla za humor.

Jovana, po svemu sudeći obožava avanture. Ovog voditelja nije strah da se upusti tamo gde niko ranije nije smeo. Tako se u jednoj svojoj emisiji došao je na ideju da poseti mesto koje je opsedao prvi srpski vampir, Sava Savanović. U narodu je utemeljeno verovanje da je Sava naš prvi vampir i da je svako veče posećivao jednu vodenicu, koja je i danas veoma popularno mesto upravo zbog ove legende. 

 

 

Jovan Memedović je posetio mesto Zarožje, gde se nalazi upravo ta poznata vodenica Save Savanovića, i rešio da u njoj prespava dve noći. Nakon te pustolovine, napustio je vodenicu i nastavio svoju pustolovinu ka Rumuniji, gde bi obliazio dvorac Vlada Cepeša, poznatijeg kao Drakula.

- Nisam naleteo na Savu za ove dve noći, nije bilo toliko strašno spavati u vodenici. Nakon dva dana izašao sam živ i zdrav i preporučio bih svima da pobaju - izjavio je voditelj.

Ova njegova preporuka mnoge je uačudila, jer bi malo ko imao hrabrosti da spava u mestu za koje se veruje da ga posećuje vampir. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
clickbait (ne)kultura

08.02.2022 10:15

Vi niste normalni, na šta vam liči naslov u odnosu na vest. Novinarstvo na nivou, nema šta...