SORAJA DOBILA ĐANIJEVE SNIMKE SAMO ZA NJU: Slađu zamalo SRČKA nije koštala života, folker dozivao starletu cele noći! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Soraja Vučelić dobila je pregršt snimaka na kojima je poznati folker Đani doziva.

SORAJA DOBILA ĐANIJEVE SNIMKE SAMO ZA NJU: Slađu zamalo SRČKA nije koštala života, folker dozivao starletu cele noći! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pre godinu dana pevač i jedan od najpoznatijih folkera Radiša Trajković Đani pevao je samo za najpoznatiju starleta Soraju Saru Vučelić, a tom prilikom ga je sve vreme neko krišom snimao. U toku izvedbe folker je poručio ,,Samo za Saru, moju drugaricu", a ti snimci su dospeli baš do Vučelićeve. Međutim, tu se stvar nije završila, Đani je tokom cele večeri dozivao Sarino ime i pozdravljao je, što je sve stizalo do starlete. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

U javnosti je poznato da Soraja voli Đanijeve pesme i njegov glas, pa kad god bi imala priliku da ga sluša, bude u prvim i elitnim separeima kako bi mogla to da isprati. No, stvar se zakomplikovana kada je za sve to saznala Đanijeva supruga Slađa Trajković. Ona je videla na Sorajinom Instagram profilu storije na kojima je Đanij pozdravlja, te da pesme peva samo za nju, zbog čega je dobila napad panike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Nije Slađa od juče, zna ona kako funkcioniše estrada, ali nije joj svejedno – započinje izvor za Skandal i dodaje:

Soraja je megariba, a ima i seksi i zgodne drugarice! Sve te drugarice gledaju njene storije, pa onda vide Đanija onako ležernog i spontanog… Sve one će tražiti od Sare da ih upozna sa Đanijem! Nije Slađa tek tako pobesnela! Zna ona na šta žene padaju, a njen Đani baš ima takvu harizmu, tako da je žena s pravom digla frku i rekla: Na šta ovo liči da te ovakva riba gratis reklamira?! Nemoj da se pravite ludi, znam ja sve i nisam sisala vesla – prepričava izvor i za kraj kaže:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Đani se samo nasmejao i bio je u fazonu Ma daj, ženo, da opet krenu tezge, je*eš i ribe i klinke, ubi nas ova korona i Slađa se složila da je čovek u pravu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading