GAGI ĐOGANI ZAVRŠIO U BOLNICI: Luninom ocu se slošilo, Anabela ga odvela u LUDNICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani završio je u bolnici, nakon čega je okrivio bivšu suprugu Anabelu Atijas za sve.

GAGI ĐOGANI ZAVRŠIO U BOLNICI: Luninom ocu se slošilo, Anabela ga odvela u LUDNICU! (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Poznati denser i bivši rijaliti igrač Gagi Đogani pre nekoliko meseci završio je u bolnici, a kako je tvrdio, sve zbog njegove bivše supruge Anabele Atijas, sa kojom ima dvoje dece Ninu i Lunu Đogani

Gagi se tada odazvao medijima i otkrio da se oporavlja od svega što je doživeo u rijalitiju ,,Zadruga", u kom je imao žestoke okršaje sa bivšom suprugom, a kako ističe, ona je ta koja ga je dovela do tačke pucanje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas i Gagi Đogani svađa

 

- Ja sam moju sestru Nađu zadužio da bude kontakt sa fanovima koji budu želeli da mi pošalju neku garderobu, da to urade preko nje. Ona je to uzimala i meni slala u Zadrugu. Novac sam rekao da ne uzima i ona to nije smela da uzima. E sad, ja se stvarno ograđujem od tih devojaka koje su otvarale i vodile moje stranice i uzimale pare od pojedinaca kako bi organizovale glasanje za mene. Niti znam ko su te devojke, niti me sada to zanima. Ne želim da istražujem - kaže za STAR Gagi koji je zbog cele situacije morao da potraži i stručnu pomoć:

- Em sam deset meseci tamo bio zatvoren, em me dočekao hladan tuš da je neko pokrao pare od mojih fanova. Još ja da vraćam tuđi novac. Ma haos u glavi. Uplatio sam deset tretmana kod psihologa na jednoj privatnoj klinici. Već sam bio na dve seanse i moram da kažem da se mnogo bolje osećam, prijaju mi ti razgovori. Vidim da mi pomaže da se vratim u normalu - otkriva denser i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas i Luna Đogani

 

- Planiram sa devojkom posle 20. avgusta da otputujem negde, da pobegnem iz Beograda, da ugasim telefon i da se dobro izodmaram. Inače, Lunu i Marka podržavam, to što ih druga strana ne podržava ne bih da komentarišem. Uvek ću biti uz moju ćerku. U rijalitiju ste videli šta se dešavalo i ko je na čijoj strani bio. Ja sam u dobrim odnosima sa Markom, čujemo se i viđamo - završava Gagi za STAR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Đoka

08.02.2022 14:24

Stara priča.

Odgovori 20 3