DARKO LAZIĆ PO TREĆI PUT OTAC: Barbara Bobak sve otkrila, USHIĆENI ESTRADNI PAR PRIŽELJKUJE BLIZANCE!

Autor:

Zabava

08.02.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenica Darka Lazića otkrila je prijateljicama da priželjkuje što pre da se ostvari u ulozi majke, što je bacilo sumnju na to da je Barbara Bobak možda već trudna, ali krije.

DARKO LAZIĆ PO TREĆI PUT OTAC: Barbara Bobak sve otkrila, USHIĆENI ESTRADNI PAR PRIŽELJKUJE BLIZANCE!

Foto: ST/D. KADIĆ

Prema pisanju medija poslednjih dana, verenica Darka Lazića, Barbara Bobak otkrila je bliskim prijateljicama da je skroz spremna da se ostvari u ulozi majke i posvećeno radi na tome jer želi da se to desi u skorije vreme, pa se otvorila mogućnost da je Bobakova možda već trudna.

- Barbara i Darko već nekoliko meseci razgovaraju i o deci. Kada su shvatili da su rođeni jedno za drugo, oboje su se složili da nema razloga da se bilo šta čeka - kaže izvor za "Scandal" i dodaje:

 

 

- Barbara je obavila sve potrebne preglede. Sa njenim zdravljem je sve u redu, samo su joj sugerisali da povede računa o ishrani i kvalitetu sna, kako bi sve potpuno bilo u redu. Priželjkuju blizance, a ako ne, Barbara bi volela devojčicu, slatku malu crnku poput nje.

Barbara Bobak trudna ili ne, posvećeno radi na tome da što pre postane mama i verenik koji je u tome maksimalno podržava, a uskoro će postati i supruga Darka Lazića, jer je veliko svadbeno slavlje planirano za kraj maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Konda

08.02.2022 18:08

Ovaj svakoj napravi dete i ostavi je.