NIJE JOJ ODOLEO! Voditelj URONIO u SILIKONSKE BOMBE Maje Marinković, ona mu SVE DOZVOLILA, CAR BI IZGOREO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se ponovo našla u žiži javnosti nakon snimka bivšeg zadrugara koji je zario glavu u njeno bujno poprsje.

NIJE JOJ ODOLEO! Voditelj URONIO u SILIKONSKE BOMBE Maje Marinković, ona mu SVE DOZVOLILA, CAR BI IZGOREO! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković otkad je izbačena iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' nakon fizičkog nasrtaja na Filipa Cara kao da se preporodila. Naime, ona je odlučila da se posveti sebi, da zaboravi sve svoje bivše partnere, osim Milana Jankovića Čorbe, sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima, a neko vreme je i provela kod njega na Kosovu i da se okruži sebi dragim ljudima, koji će joj samo osmeh izmamljivati na lice.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković na Kosovu

Da je sve to tako dokazuju njene društvene mreže, na kojima neretko objavljuje fotografije i snimke gde pokazuje kako uživa u životu van rijalitija. Ovog puta je sve iznenadila ekipom kojom se okružila. Naime, ona je bila u jednom spa centru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, pevačem Darkom Lazićem i svojim rijaliti prijateljem i voditeljem Filipom Đukićem

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/don.filipo.tattoo

Filip Đukić, Ognjen Amidžić i Darko Lazić u spa centru

Kako su najverovatnije snimali neku emisiju, ovu priliku su iskoristili da se zabave, a glavni akter i glavni zaduženi za zabavu i smeh je kao i uvek bio Filip Đukić, koji nije odoleo Majinom poprsju.

Naime, on nije krio oduševljenje novim grudima Marinkovićeve o kojima se dosta govorilo, te je snimajući se pokušao da je ugrize za iste i ''uroni'' u njih, a Maju je sve ovo veoma zabavilo, te se grohotom smejala, a njeni verni fanovi ne kriju sreću što je konačno vide raspoloženu i nasmejanu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/don.filipo.tattoo

Maja Marinković i Filip Đukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading