MILJANA PREVAZIŠLA SAMU SEBE, BIZARNIJE ČAK I OD SAHRANE: OVAJ detalj je svima PROMAKAO, naježiće vas! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić rešila je da rođendan svoje majke Marije Kulić ovekoveči i sve to podeli sa svojim fanovima, ipak jedan detalj je svima promakao.

MILJANA PREVAZIŠLA SAMU SEBE, BIZARNIJE ČAK I OD SAHRANE: OVAJ detalj je svima PROMAKAO, naježiće vas! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Podsećanja radi, rijaliti zvezda je na poklon od ćerke Miljane Kulić dobila tablu sa zajedničkim fotografijama, slikama unuka Željka i emotivnim porukama.

Republika

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

Marija Kulić

Međutim, tek kada je nekadašnja zadrugarka objavila video zapis nastao na rođendanu gledaoci su mogli da vide detalje ovog poklona.

Republika

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

Marija Kulić

 

Posebnu pažnju je privukao jedan citat koji je Miljana uputila Mariji, koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a on glasi: "Lepa, nežna, visoka, to je moja majka, zove se kao Isusova majka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ranko

03.02.2022 08:47

To je skrnavljenje, obesvećenje, bezbožništvo, svetogrđe, prljanje, profanacija, bogogrđe, huljenje, oskvrnjenje, pogrda, svetogrdnost, blasfemija, sakrilegijum, bezočna grdnja, bogohuljenje, oskvrnuće, obezvređenje, vređanje, oskrnavljenje, bogohulstvo. . . .

Odgovori 13 0