MAJA MARINKOVIĆ I DALILA DRAGOJVIĆ U VRELOJ AKCIJI: Republika.rs posetio Šimanovce, kadrove koje smo zabeležili će vam ODUZETI DAH! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.12.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs i Srpski telegraf bio je na licu mesta u Šimanovcima, a samo na nas objektiv Maja Marinković i Dalila Dragojević su pozirale kao rođene sestre.

MAJA MARINKOVIĆ I DALILA DRAGOJVIĆ U VRELOJ AKCIJI: Republika.rs posetio Šimanovce, kadrove koje smo zabeležili će vam ODUZETI DAH! (FOTO)

Foto: E-Stock

Portal Republika. rs i Srpski telegraf našao se na licu mesta u Šimanovcima, na najpoznatijem imanju, gde se i dalje odvija daleko najgledniji rijaliti šou program ,,Zadruga 5". Učesnici su pozirali samo pred našim objektivom, a ono što smo zabeležili će vas definitivno šokirati. 

Mesecima se komentariše o ljubavnom četvorouglu između Dalile Dragojević, Maje Marinković, Dejana Dragojevića i Filipa Cara. Nema potrebe da naglašavamo kako je uopšte sve počelo, ali podsećanja radi, zna se da je Dalila svog dugogodišnjeg supruga Dejana prevarila sa Carem. Međutim, njihova ljubav potrajala je samo nekoliko nedelja, dok se Maja nije umešala i rastavila ljubavni most koji su Dalila i Filip sagradili za kratko vreme. Odmah potom, Dejan je na sve očajničke načine pokušao da dođe do Dalile, što mu je na kraju i pošlo za rukom. 

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink, ST/N. Mandić

Filip Car, Maja Marinković, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević

 

Portal Republika.rs i Srpski telegraf ušao je na imanje i tom prilikom zabeležio dve glavne junakinje ljubavnog četvorougla o kom priča ceo region i to u vreloj akciji. Naime, Maja i Dalila pozirale su pred našim objektivom, a tom prilikom Dragojevićka je dobro opipala silikonske atribute Marinkovićeve, a u jednom trenutku nije mogla da odoli zadnjici atraktivne crnke, što je oko našeg objektiva zabeležilo. 

Republika

Foto: E-Stock

Maja Marinković i Dalila Dragojević

- Baš me briga i ovako ću bez dinara da izađem, neka me kazne nedeljnim honorarom od 2.000 evra - poručila je Maja u toku svađe sa Filipom i samim tim otkrila koliko zarađuje u rijalitiju "Zadruga".

Republika

Foto: E-Stock

Maja Marinković i Dalila Dragojević u akciji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Željko

31.12.2021 13:05

Ne svidjaju mi se nimfomanke koje su mnogi imali.

Cile

02.01.2022 08:50

Treba napraviti anketu koja je veća prostitutka