NISAM VIDEO PORODICU GODINU DANA: Car UTUČEN nakon čestitki, Maja skočila da se IZVINJAVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipu Caru nije bilo svejedno kada nije video majku i sestru u novogodišnjim čestitama, a Maja je odmah ustala da se izvini njegovoj porodici.

NISAM VIDEO PORODICU GODINU DANA: Car UTUČEN nakon čestitki, Maja skočila da se IZVINJAVA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku sinoćne emisije "Čestitke porodica" mnogi su doživeli nervne slomove, a Filip Car je ostao utučen nakon njegove čestitke.

Filipu se javio njegov najbolji drug Bruno koju mu je poželeo da dođe kući kao pobednik, ostali prijatelji, ali i njegov otac bez majke i sestre.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Nema šta... Žao mi je što majku i sestru nisam video, otac je tu sa momcima. Neke sam video u Beogradu, a neke dugo nisam video, 15 meseci. Za mamu i sestru znam da su i prošle godine jedva snimili... Puno sam momaka video o kojima mislim svaki dan i koji mi fale - govorio je Car s' knedlom u grlu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Nisam nikog video. Takva je situaicja kako sam sam složio, život naopako i da ne mogu da budem sa njima. Drago mi je da sam video oca i momke, to su stvarno momci čudo. Žao mi je da nisam viudeo njih dve, ljute su na mene, nisu ni na koga drugog. Znaju da mogu drugačije i kakav sam ja, ljute su samo na mene. Moji prijatelji su momci koji su ispravni i velikog srca, sportisti i ozbiljni. Draže mi je da se neeksponiraju, one to ne žele, a ja poštujem - nastavio je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Nakon Filipa, Maja Marinković je kratko prokomentarisala da se izvinjava njegovom ocu, ali i celoj porodici.

- Meni je drago što je Filip video porodicu, ja se još jednom izvinjavam celoj porodici. Vidim da se moje stvari potenciraju. Ljudi u afektu svašta kažu, ali i drugi su pričali, pa se ne potencira. Izvinjavam se još jednom porodici. I moja porodica je doživela neke reči. Ja bih stvarno volela da promenimo i on i ja ponašanje, sutra je Nova godina. Ne bih mogla njegove sada da pogledam u oči. Ja stvarno nisam takva - pravdala se Marinkovićeva.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimcima ispod.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading