ZA NOVU GODINU SAM SE VERILA, PRSTEN JE NA GROBLJU: Ivana Šopić prvi put progovorila o vereniku i porodici, a ovo je njen DEDA MRAZ! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

31.12.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od zapaženijih voditeljki televizije Pink Ivana Šopić sumirala je 2021. godinu pred našim kamerama, a tom prilikom otkrila je detalje o kojima do sada nikada nije pričala.

ZA NOVU GODINU SAM SE VERILA, PRSTEN JE NA GROBLJU: Ivana Šopić prvi put progovorila o vereniku i porodici, a ovo je njen DEDA MRAZ! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

 

Voditeljka Ivana Šopić 2021. godinu dočekala je tako što je postala novo lice televizije Pink, dok je samo godinu dana ranije započela svoju karijeru kao rijaliti zvezda, koju je narod mnogo zavoleo. Odsečna i spremna za nove pobede, Šopićeva je pred našim kamerama sumirala 2021. godinu, te je podelila sa nama detalje o njenom životu o kojima javnost do sada nije znala. 

Kako gledaš na 2021. godinu?

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić i Deda Mraz

 

- Za mene je ova godina bila godina uspeha, dobila sam poverenje od televizije Pink da se oprobam kao voditelj u najgledanijem rijaliti programu, da kažem, najveći poslovni uspeh mi se desio u 2021. godina, neka sledeća bude isto ovako, neću se želeti

Najveći gubitak u ovoj 2021. godini?

- Mislim da nisam mnogo izgubila, ali sam se usmerila na karijeru i ne žalim se, ostale sfere u životu, ne mogu da kažem da su zamrle, na ljubavnom planu se ništa nije desilo, možda manjkam za socijalnim životom, ali možda je to i dobro. Meni je ovo najveća nagrada što ostvarujem veliku karijeru! - priča Ivana i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić Nova godina

 

- Meni je Deda Mraz došao ne u crvenom, nego u pink odelu i zakucao je na moja vrata, ja sam rado otvorila, ušao je i družimo se već godinu dana.

Da li ćeš Novu godinu dočekati u crvenom donjem vešu?

- To je kao neka tradicija, kao sreća će da te prati, ja u Novu godinu ulazim isključivo sa belim donjim vešom, ali ću ući nasmejana, ali možda i probam sa donjim vešom, možda mi ova godina donese ljubav, očekujem, možda zvuči kao kliše, ali volela bih da se ostvarim kao majka, ali bih volela da zamolim univerzum za još godinu, dve za opušten život, da stičem uživanja. Ne bih sad mogla da se odreknem bezbrižnog života, da nisam odgovorna za decu i muža, spavam do kasno, jer mi se spava, da nigde nisam obavezna sem za posao, ali ako dođe brak, ja ću to prihvatiti.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić

 

Novogodišnje odluke koje si donela, a odlučila si da ih promeniš u narednoj?

- Definitivno je da budem mudrija, ja za sebe neskromno kažem da sam inteligentna, nemam problem da pohvalim sebe, ali mi je falilo mudrosti, da zaćutim, kada mi neko kaže da je neko proračunat, ja nisam razumela, ali sada znam da treba čovek da bude mudar, trudiću se da budem zdrelija i mudrija, da donosim odluke, ne brzopleto, nego da dam sebi, da triput merem, a jednom presečem, ja uvek prvo triput presečem, pa merim.

Najveći strah koji si imala tokom 2021. godine?

- Plašila sam se da kada mi nešto krene kako treba, lepo mi je krenulo i zadovoljna sam, i onda kao nešto je ovo meni mnogo fino i nemam neki problem, pa daj da vidim bolje kada prelazim pešački, da ne naleti neki autobus na mene, imala sam te momente, kao nešto će loše da se desi, ali hvala Bogu, nije se desilo i nadam se da neće. Oduvek znam za komunikaciju sa univerzumom i ja verujem da ako budem živela u toj zabludi, da će to tako i da bude.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić novogodišnji intervju

 

Najskuplji poklon koji si dobila za Novu godinu?

- Najskuplji poklon? Osmeh! Ne veruješ mi? Ne, niko mi nije platio zube! Ako na to misliš! Ranije sam se verila za Novu godinu, pa neka to bude najskuplji poklon! To je bilo znaš kad, baš davno! On se nalazi na groblju u Vrčinu, ali ne mogu da se setim kako se zove mesto. Trebalo je neko groblje da se iseli, pošto su građani tog mesta bojkotovali, ali to je moralo nešto da se iseli i to je moralo da obezbeđuje policija, a u tom momentu je moj momak bio policajac, mi smo bili vereni, mi smo se posvađali i dala sam mu taj prsten, sve je bilo pre deset godina i on je bacio taj prsten na groblje, ali ovo je najbliži odgovor što mogu da ti dam! Oduvek sam volela uniformisana lica, ja volim takve, odubek su mi bili s**si!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading