SKANDALI, RAZVODI, ALI I ODLAZAK VELIKANA OBELEŽILI SU 2021. GODINU NA SRPSKOJ ESTRADI! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

31.12.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživeli smo sve i svašta u ovoj 2021. godini. Iako smo mislili da svo sve videli ipak nas je ova godina demantovala. Zato je ekipa portala Republika.rs sumirala događaje koji su obeležili, sada još uvek aktuelnu 2021.

SKANDALI, RAZVODI, ALI I ODLAZAK VELIKANA OBELEŽILI SU 2021. GODINU NA SRPSKOJ ESTRADI! (VIDEO)

Foto: E-stock, ST/N. Mandić,D.Kadić,A.Načbantjan,V.Lukić

Novinari, fotografi i snimatelji portala Republika.rs, kao i dnevnih novina Srpski telegraf, bili su uvek na pravom mestu, u pravo vreme, a ovo je retrospektiva događaja, najintetesantnijih, lepih ili manje lepih događaja naših estradnjaka

Foto: youtube.com/printscreen

Heroina, Milena Radulović

 

Milena Radulović optužila profesora glume Miku Aleksića za silovanje, a za njom i Danijela Štajnfeld kolegu glumca Branislava Lečić, ali bez osnova. 

Foto: Tanjug/Tara Radovanovic, Youtube, Kurir TV

Danijela lažno optužila Leku

 

 

Udala se Luna Đogani i Katarina Grujić. Luna se venčala sa svojim verenikom Marko Miljkovićem, dok je Kaća Grujić izgovorila da fudbaleru Marku Gobeljiću. Obe su rodile devojčice Luna Miu, a Kaća Katju. 

Bilo je jako puno raskida. Rastali se Vojaž i Breskvica, pa Uki Q i Sergej Pajić. Rialda i Kenan Tahirović. Ali, ono što je svima bom jeste raskid veridba Darka Lazića i Marine Gagić. Ali, i Mladen Mijatović i Dea Đurđević  

Foto: instagram.com

Raskinuli Vojaž i Breskvica


Puno beba je došlo ove godine. Ponosne mame su postale i Marijana Mićić, Maja Hadrović, Marija Petronijević, Ana Sević, Bojana Rodić-Šijan. 

Foto: youtube.com/printscreen

Marijana Mićić postala mama

 

 

Naši estradnjaci su se i razvodili. Pa je tako svoj brak okončala Jovana Jeremić, Mali Keba, Igor Kojić šutno je Severinu, a najmirnje se rastali Sale Tropiko i Jovana Pajić. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Razveli se Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

Tanja Savić je konačno dovela decu u Srbiju, ali i dalje vodi rijaliti sa mužem iz Australije.Tanju smo pratili u stopu pa smo među privima snimili dolazak u rodno Smederevo sa sinovima.  

Medijiski transfer godine je definitivno Jovana Jeremić koja je sa TV Hepi prešla na TV Pink, gde je njen jutarnji program u samom vrhu gledanosti. 

Ovu godinu obeležila je i Zadruga. Dalila Dragojević prevarila je muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Razveli se Dalila i Dejan, pa se pomirili. U prevodu 2022. već obećava. 

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

 

Ceca Ražnatović postala član žirija Zvezda Granda.Pevačica se pokomentarima na društvenim mrežama jako dobro snašla u ovoj ulozi. 

Muzičkog hita nije bilo ove godine, ako ne računamo naslovnu numeru filma "Toma" koju izvode Aco Pejović i Suzana Dimić. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Aco Pejović

 

Ekipa Republika TV-a, realizovala je mnogo projekat "Lično sa..", "Zabavne asocijacije", "RifreŠšš", "Pogodi ko sam", obilazili smo domove zadrugara, ispratili sve aktuelne događaje, ali smo išli i van granica naše države koji su naišli na pozitivno reagovanje kod naših čitalaca i gledalaca. Našem timu priključila se i Jovana Ljubisavljević, koja četvtkom od 20 časova vodi emisiju "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević". 


Ono što nam je svima teško palo jeste odlazak naših velikana. Ove godine napustili su nas Marina Tucaković, Lane Gutović, Vlasta Velisavljević, Merima Njegomir, Dragoljub Đuričić, Marinko Rokvić, Predrag Živković Tozovac, Đorđe Balašević, Marko Živić, Ivan Tasovac, Miroslav Lazanski, Milutin Mrkonjić, Minja Subota, 

 

Bilo kako bilo, bila je ovo dobra godina. Ekipa portala Republika.rs i dnevnih novina Srpski telegraf, rubrike ZABAVA Tijana, Ognjen, Miljana, Marko, Milena, Aleksandra D., Aleksandra I., Dušan, Ivana, Dragana, Goran, Melina žele vam SREĆNU NOVU 2022. GODINU, i da u ovoj godini i dalje Srpski telegraf bude vaš izbor, a Republika.rs vaš privi klik! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading