TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O EMOTIVNOM STATUSU: Nisam se OPORAVILA od cele situacije, i dalje sam MLADA!

Autor:

Zabava

31.12.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je napokon rešila da progovori o svojoj vezi sa Draškom Stanivukovićem, pa je tako priznala da li su zajedno.

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O EMOTIVNOM STATUSU: Nisam se OPORAVILA od cele situacije, i dalje sam MLADA!

Foto: instagram.com

Tanja Savić pevačica

Tanja Savić priznaje da je napokon mirna i spokojna u svim aspektima svog života iako je nesecima u nazad njen život bio glavna tema svih medija.

 

 

Pevačica je na kraju ove godine rešila da napokon progovori o njenoj vezu sa političarem Draškom Stanivukovićem iako se nedavno pisalo i da su raskinuli.

 

 

- O mom ljubavnom životu se mnogo nagađa i piše, ali ja sam odlučila da ne pričam o tome, jer šta god da kažem, izvuče se iz konteksta, te mi je bolje da ćutim i posmatram. (smeh). Skoro dve godine sam sama i uživam u svojoj samoći i ne bih želela da mi to iko kvari. Ko god da se sad pojavi, to ne bi bilo dobro, jer ja sam napokon spoznala kod sebe šta znači biti slobodan i tek sad sam počela da živim i da nemam pritisak partnera. Ne bih volela da to ponovo doživim u bliskoj budućnosti. I dalje se nisam oporavila od cele situacije koja mi se desila i smatram da ću kada bude bilo pravo vreme biti spremna za novu ljubav. Ne znam kada će se to desiti, ali verujem da hoće, ja sam i dalje mlada - dodaje Tanja Savić, a prenosi Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Željko

31.12.2021 12:28

I šta je švalerka na kraju zaključila?