SMUČILI SU MI SE: Maja Nikolić OGORČENA na Dragojevića nakon POMIRENJA sa Dalilom, spomenula i Biljanu!

Autor:

Zadruga

21.12.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić oglasila se nakon pomirenja Dejana i Dalile Dragojević.

SMUČILI SU MI SE: Maja Nikolić OGORČENA na Dragojevića nakon POMIRENJA sa Dalilom, spomenula i Biljanu!

Foto: E-Stock, Republika/D. Milenković

Nakon javnog pomirenja Dalile i Dejana Dragojevića jutros u izolaciji kada su se prvi put poljubili nakon njene javne prevare sa Filipom Carem i nakon razvoda braka. Maja se oglasila za domaće medije nakon što su se Dejan i Dalila pomirili.

Naime, poznato je da je Maja svim srcem bila uz Dejana i javno mu pružila podršku na Zadrugoviziji gde mu je stavila do znanja da treba da batali sve sa Dalilom i da se pomiri sa svojom porodicom, ali je on nije poslušao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Mislim da je sve dogovor između Dalile i Dejana i da se ona zaigrala i zaljubila u Cara, a sve ovo sada je dogovor jer ćemo gledati i njihovo venčanje u rijalitiju. Sve su to uradili zbog para sigurna sam - rekla je Maja, pa prokomentarisala Dejana:

Republika

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Maja Nikolić

- Dejan me je duboko razočarao jer preko onakvih bljuvotina ne može da se pređe. On je nažalost isto što i Dalila. Slažem se sa njegovom majkom da je u pitanju viša sila koja utiče na Dejana. Najbitnije da se zna da je cela priča dogovor pre rialitija jer bez ikakve priče, njih dvoje su nezanimljivi - rekla je Maja za Pink.rs i prokomentarisala Dejana i Dallilu:

- Oni su toliko providni postali, da su mi se smučili - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

21.12.2021 14:45

Njihov izooaceni scenario : prosli, sadasnji, buduci NAS NE INTERESUJE ! OBA MANIPULATORA NAPOLJE ! Prodali su obraz, moral, zadnjicu...zarad para, zarad kadra . BRACNI PAR JE IZOPACEN. Zasluzili su prljavu metlu.

Mitke

03.01.2022 06:00

Bravo Majo. Hitna diskvalifikacija za Dalilu. jLux.u je udarcima pesnicama u glavu jpukla bubna opna,prebila ga kao vašku. Dokle više tolerancija za nju. Agrevivna je i neuračunljiva. Dejana je dok je bila u vezi sa Carem isprebijala pesmenicama po glavi .Jewdva je obezbedjenje skinulo sa njega.Cela glava mu je bila otečena i modra. Ne želimo je vše u Zadruzi, nema šta da pokaže. Izgubila je glasače napolju, ne doprinosi jrijalitiju samo vam kodi,Ako ostane ne gledamo ga više niti ćeoo glasati za svoje favorite.Sem toga varala je Dejana u braku.https://www.youtube.com/watch?v=-wS10rGepAE