BILJANA DRAGOJEVIĆ POSLALA BRUTALNU PORUKU: Dejanova majka se oglasila nakon što je Dalila iznela sav PRLJAV VEŠ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.12.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa Lepi Mića je za svoje potrčke odabrao Dalilu i Dejana Dragojevića, čiji se odnos komentariše uveliko.

BILJANA DRAGOJEVIĆ POSLALA BRUTALNU PORUKU: Dejanova majka se oglasila nakon što je Dalila iznela sav PRLJAV VEŠ! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tom prilikom, pokrenuta je tema o odnosu Dejana sa svojom porodicom, gde su i jendo i drugo izneli šokantne detalje odnosa sa Dejanovom mamom, Biljanom Dragojević i njenim bratom Davidom Dragojevićem. Oni su u svom izlaganju izneli mnoštvo stvari, koje su zadrugare navele na to da ostanu nemi.

Tom prilikom, na svom Instagram nalogu, oglasila se Biljana, koja je okačila sliku žene sa detetom, a na kojoj je pisalo:

 

 

- Dok shvatiš da su ti roditelji bili u pravu, već imaš decu koja misle da si pogrešio - pisalo je na fotografiji, a ona je dodala: "Mislite o tome".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Janko

21.12.2021 13:28

Žao mi je. Dejanu nema pomoći.

Odgovori 18 3
Zan

21.12.2021 14:04

Zeno, ne placi vise nad izgubljenim sinom. On je za porodicu bezosecajan , stoka. Izvinjavam se stoci. I stoka je humanija od njega. Karma je cudo. Kada tvoj sin slino dobije dete sa ovom manipulatorkom, i kada dozivi isto od sopstvenog deteta kao sto si ti dozivela od svoga sina sline, mozda ce tada shvatiti sta je porodica ? Mozda ce tada shvati sta je roditelj i briga roditelja za dete ? Mozda mu tada pamet dodje iz zadnjice u glavu ? Ovakav kakav je , sebican, ohol, narcisoidan, lazljiv , neradnik, tvdoglav, bezosecajan ...niko ga ne bi pozeleo ni za muza, ni za prijatelja. DNO DNA . Ne trazite krivca u zeni. . Ona je takva kakva je. Za , ne pozeleti . Ali, krivac je sin slino koji oberucke prihvata ostatke Cara, Vuletica, Dina, Roma Ede...

Odgovori 28 4