KATASTROFA I SRAMOTA, NEMOĆAN JE! Ljuba Pantović oplela po Zadruzi, Dalili i Dejanu poručila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.12.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović oplela je po rijaliti četvorouglu, nakon što su se Dalila i Dejan Dragojević pomirili.

KATASTROFA I SRAMOTA, NEMOĆAN JE! Ljuba Pantović oplela po Zadruzi, Dalili i Dejanu poručila samo jedno! (FOTO)

Foto: Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official

Poznata bivša zadrugarka Ljuba Pantović uvek otvoreno i direktno komentariše o rijalitiju ,,Zadruga", kao i u očesnicima koji se u njemu nalaze. Kako je pomirenje Dalile i Dejana Dragojević izazvalo potpuni haos u javnosti, Ljuba je na Instagram profilu podelila kakvo mišljenje ima o tom činu. Podsetimo, Ljuba i Dragojevići su zakopali sve ratne sekire i svojevremeno su imali izuzetno dobar odnos, kao i njena ćerka Aleksandra Subotić, koja je imala davnih dana žestoke sukobe sa Dalilom i Dejanom.

 

 

Međutim, izgleda da se dosta toga promenilo od kada se u rijalitiju ,,Zadruga 5" oformio ljubavni četvorougao između Dalile, Dejana, Maje Marinković i Filipa Cara. No, Ljubi nije bio problem da javno iznese svoje mišljenje na tu temu, pa se dotakla i kako gleda na odnos Maje i Cara. 

 

 

- Ne mešam se u odnose između dve osobe. Dalila je moj prijatelj, a o Dekiju mislim sve najbolje, bez obzira šta radili. Meni su bili preslatki i volela bih da nastave zajedno, iako mislim da to nije dobro, jer bi povređivali jedno drugo. Sve što odluče, ja sam tu da pomognem - napisala je Ljuba, pa dodala mišljenje o Maji i Caru:

Republika

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović o Dalili i Dejanu Dragojeviću

- Mislim da je katastrofa i sramota, što sam joj rekla u lice, pre njenog ulaska. Žao mi je Takija koji je nemoćan, po tom pitanju, a sve to što ona radi - nosiće sama na leđima.

Republika

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović o Maji Marinković i Filipu Caru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
xyz

20.12.2021 16:51

Ljuba bi podrzala i crnog djavola samo da se osveti Davidu i njegovoj majci - providno !

Anđela

20.12.2021 18:34

Ljubiša nemoj ti tu da se mešaš.

Viola

21.12.2021 03:40

Nem od tog posla ništa. Dalila je rlo promiskuitetna persona. Ona njega ne voli. Otac je uslvio da se ne vraća u Šepak ez Dejan,jer u tom slučaju nema imati ,gde.Nju intersuje srpsko državljanstvo. Novac da je Deki uloži njegov, da bi završlii kuću.otom će d amu da šut kartu.Tu sreće nema, zaršena priča.Deki nema poverenja više u nju.Ona može da nastavi sa Mirsadom iz Tuzleda se "cepa" u Loznici itd.itd. Ona je loš čovek. Manipulatorka i zlo.Oni nisu jedno za drugo.Kraj priče.Pozz za Aleksandru, ona je naš šećerko!