PUKLA BRUKA! Dejanovi majka i brat ne izlaze iz kuće OD SRAMOTE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.12.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su svakim danom sve bliži pomirenju, a sada je Marko Đedović otkrio kako je ovo podnela njegova porodica.

PUKLA BRUKA! Dejanovi majka i brat ne izlaze iz kuće OD SRAMOTE! (VIDEO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, E-Stock

Glavna tema u Zadruzi je pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića, nakon to ga je zadrugarka prevarila i ostavila pred milionskim auditorijumom. Dejan je do skoro imao podršku svih zadrugara, ali i porodice. Međutim, što je prisniji sa Dalilom, tako ga polako jedan po jedan napuštaju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Novinar Marko Đedović, Dejanov nekadašnji prijatelj, poznat je po tome da uvek iznese svoje mišljenje, pa je tako bez dlake na jeziku komentarisao Dejanov potez da oprosti Dalili preljubu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

- Dejan nije muškarac, on je p*čka! Mislim da je sramota i njegovu majku, i brata, i da treba da dignu ruke od njega definitivno! Otkako je odlučio da se odseli u taj Šepak, pa sve do ovog pomirenja, on je bruka i sramota za svoju porodicu! Svakog muškarca bi bilo sramota da sa takvom ženom prošeta gradom, samo njega nije. Svi muškarci napolju misle da je Dejan Dragojević sramota za muški rod! - ispričao je Marko. 

 

 

Dejan godinama nije u dobrim odnosima sa porodicom zbog supruge, a nakon njihovog razvoda, majka i brat su odmah stali iza zadrugara i pružali mu svu podršku ovoga sveta. Međutim, sada je pravo pitanje da li će i dalje stajati uz njega ili će se samo nastaviti period nepričanja između rodbine. 

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

20.12.2021 19:20

Djedovic je u pravu 100% u vezi Dejana sline. Dodajejem da je on sramota za ljudski rod jer se odrekao porodice, jer je napustio veru kojoj mu pripadali preci, jer pristaje da nosi epitet JAVNOG ROGONJE, jer je pristao da i dalje bude zenino pseto na povodcu, jer je neradnik koga izdrzava zena preljubnica, jer je patoloski lazov, oholi narcisoidni jezicar , jer je nezahvalan. Dno dna , zajedno sa zenom manipulatorkom . Gade nam se oboje na sta su sve spremni zarad honorarai kadra u kameri.

Saja

21.12.2021 00:32

On jeste bruka, ali ni Marko Dedović nije ništa manja bruka za muški rod.