STAVIO TAČKU NA PRIJATELJSTVO: Đedović spreman da potpuno raskrinka Dejana, udario na Dragojevića nikad gore!

Autor:

Zadruga

29.11.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je jako besan na Dejana Dragojevića, te iz tih razloga planira da prekine odnos sa njim, ali takođe želi da mu zamrsi konce, jer smatra da nije dobar prijatelj, i da se njegova sada već bivša supruga pokazala boljim čovekom od njega.

STAVIO TAČKU NA PRIJATELJSTVO: Đedović spreman da potpuno raskrinka Dejana, udario na Dragojevića nikad gore!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, E-Stock

Marko Đedović je odlučio da stavi tačku na prijateljstvo sa Dejanom Dragojevićem jer smatra da je koristoljubiv, te i da se u brojnim situacijama pokazao kao loš čovek. Iz tog razloga poznati novinar planira da raskrinka Dejana.

Tara Simov i Marko Đedović su komentarisali ponašanje Dejana Dragojevića. Naime, Đedović je ljut na Dejana jer je rekao Lepom Mići da čuva Dalilu:

On je rekao da sažaljeva Dalilu, pa je zamolio Miću zbog toga, ne da bi se pomirio sa njom - rekla je Tara.

Republika

Foto: printscreen

Marko Đedović i Tara Simov

Ja kada nekog sažalim, ja idem u vatru i vodu, nisam si*ica, idem i u vatru i u vodu. Seti se kada smo se ti i ja svađali - rekao je Đedović.

A  Aleksandra jutros kaže, ja dok sam živa ti se u Šepak ne vraćaš - rekla je Ana.

- Kod mene toga nema, ja ću sada da komentarišem i da sve raskrinkam - rekao je Đedović.

- I Fran je bio u groznoj situaciji, ali on me je slušao. Tara ti si našla opravdanje, jer sam ti ja bio i mama i tata, ti si imala opravdanje jer sam ja bio divan prema tebi, ali meni Dejan ništa nije uradio da bih ga ja opravdao - nastavio je Đedović.

- Jeste, to je tačno - rekla je Tara.

- Videla si juče, sa mnom ne priča, i trči kod Miće, samo što on nije kao ja, Mića mu nikada neće reči kao što bih ja - rekao je Đedović.

Loš je, a ne želi da se menja na bolje. Da ima želju, ali ne vredi, on želi da bude dobar. Nije tu ljubav opravdanje, on nije pričao sa porodicom dve godine zbog nje, a on se tako ponaša, treba sa nekim on da priča i treba da se čuje sve, ovo je rijaliti mozak, ali ostalo me ne zanima - komentarisao je Marko.

Foto: printscreen

Marko Đedović planira da završi prijateljstvo sa Dejanom

On nikada nije zaštitio Sandru koja mu je najviše pomogla - rekao je Đedović.

- Ali kako može to tako - upitala je Ana.

- Pa loš čovek, on je koristoljubljiv i zato se družio sa mnom. Prija mu moje društvo da ga izlečiim, a onda posle toga razmišlja o Dakici i kako da je brani. Pa to je praziluk rijaliti, Dalila je za njega čovek, bar je bolji prijatelj - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mix

29.11.2021 15:34

A kad izadju djedoviceve prepiske o namestanju.. Kakav ljigavac...

Zana

29.11.2021 23:02

Djedovic je u pravu .A, da su losi i Dalila i Dejan , jesu. Ona nekulturna upada drugima u rec, histericno se smeje , prica da su ucesnici Zadruge shizofrenicari ( a samo ona nije ) , govori im "mars" ....Nekulturna Dalila, mora da shvati da je ostala ruzna i pored operacija nosa i usta koje uradila , da je zla manipulatorka, posesivna , da zivi u selu...i to su njeni kompleksi koje pokusava da prikrije svojom drskoscu, oholoscu , egocentricnoscu On, nezreo, lenjivac, proracunati lazljivi pateticar.

Dzo

30.11.2021 12:25

Djedovic-najveca ljiga...