TI MRZIŠ MUSLIMANE, SRAM TE BILO: Dalila nikad brutalnije zaratila sa OVIM zadrugarom, a on joj izgovorio GNUSNE UVREDE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.11.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je iznela skandalozne optužbe na račun nekadašnjeg prijatelja, te su mnogi bili u neverici, s obzirom na to da su ova dva rijaliti igrača do sada bili u jako dobrim odnosima.

TI MRZIŠ MUSLIMANE, SRAM TE BILO: Dalila nikad brutalnije zaratila sa OVIM zadrugarom, a on joj izgovorio GNUSNE UVREDE! (VIDEO)

Foto: printscreen

Dalila Dragojević je pod sve većim pritiskom u kući, a mnogi zadrugari koriste priliku da je zakače i da sa njom uđu u sukob.

Naime, ona se ovoga puta žestoko posvađala sa Saletom Luksom iako su do skoro provodili dosta vremena zajedno i slagali se oko mnogih stvari.    

A ti klošaru, približi se još jednom mojim stvarima, svaka majčica, sve što imaš od stvari, biće ti izrezano na sitne delove. Ovde se ubico, nećeš išivljavati nad ženama. Da, da ti si ubica. Danas si mi uzeo dva nesesera i bacio na krevet. Nemoj mi izigravati Filipa, jer Filip ne možeš da budeš. Ja kad se budem obratila čelnicima ove kuće jer sam shvatila da sam zivotno ugrožena, letećeš iz ove kuće, to ti ja kažem - vikala je Dalila.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Sale Luks svađa

Ti što ne ceniš prijatelje i onda misliš da možeš da pišaš po svima, to ej tvoj problem - pokušavao je da se odbrani Sale.  

- Ti si ubica i nasilnik, čovek koji ima 46 godina a došao je ovde da se iživljava nad mladim devojkama - hvatanjem Viki za vrad, udaranjem čaprićke za nogu, napadao si i Staniju, a sad ameni bacaš stvari - istakla je Dalila.

- Ti si smrad - vređao je Sale.

To što si meni ti izjavio ljubav u pušioni kada sam bila najranjivija, a onda si došao, kada sam bila pored šporeta, pa si me zagrlio  i veoma snažno pritisnuo oko vrata poput zveri i onda poljubio. tada sam došla kod tebe, ako me budeš još jednom tako poljubio, videćeš svoga boga. Ja ti nisam ni ova ni ona - objašnjavala je Dalila.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

Sve više razumem Cara zašto te je ostavio - odgovorio joj je Luks.

 

 

- Izgovorio si da nikako ne bi mogao da budeš sa Albankom i Muslimankom, sram te bilo, da li si ti svestan da sam i ja muslimanka, ti mrziš muslimane i sve ostale koji nisu iste nacionalnosti. Ne izgovaraj takve stvari javno sramoto - besnela je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Zana

29.11.2021 11:46

Ova kobiljarka u sred Srbije udara nisko. Izmislja nacionalizam. Da je Sale takav sto mu pripisuje, ne bi joj on izjavljivao ljubav .Manipulatorka umislila da je svemocna i stvara sliku kod ostalih kako je privilegovana , da bi je se bojali. Manipulatorku napolje , zajedno sa muzem slinom sa kojim je osmislila ceo scenario. Muz slinavko place, patetise jer nije bilo u scenariu da ce mu se zena zaljubiti u Cara i da ce sa njim " visiti na plafonu " . Ali, muz slinavko ce joj sve oprostiti , jer ce dobro zaraditi. Nemaju oni empatije ni prema nikome. On je izdao svoje prijatelje, a ona vredja i preti Saletu koji je uvek bio tu uz nju. BRACNI PAR STAVITI NA IGNOR !

Odgovori 33 3
Milica

29.11.2021 12:45

@Zana - DISKVALIFIKOVATI. ODMAH kako je uspela da podmiti produkciju,ili još gore,čime se služi ta ista produkcija da ona ostane. STRAŠNO.

Odgovori 19 1
Bianca

29.11.2021 18:19

@Milica - Ona je zla vestica a kolko vidim Dejan papuca ...budala ..Dalila bipolarka dno od dna,samo na lecenje I tablete...ili u ludu kucu..Jo's je mlada k...a kolko Jo's moze da napravi zla u zivotu ljudima bolesnica jedna🤮🤮🤮

Odgovori 14 1
Boro

30.11.2021 00:25

@Zana - Da to nije u režiji produkcije već bi ona bila vani,jos ce ona biti glavna voditeljka TV Pinka.