DALILA JE OSTAVILA DETE U ŠVAJCARSKOJ: Procurio razgovor zadrugara u pušionici, OBELODANJENA DRAGOJEVIĆKINA NAJVEĆA TAJNA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.11.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prošlost Dalile Dragojević je jedna od glavnih tema na velelpnom imanju, a sada su zadrugari otkrili njenu najmračnija tajnu.

DALILA JE OSTAVILA DETE U ŠVAJCARSKOJ: Procurio razgovor zadrugara u pušionici, OBELODANJENA DRAGOJEVIĆKINA NAJVEĆA TAJNA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević njeno ponašanje ali i njena prošlost i dalje su glavna tema u petoj sezoni rijalitija Zadruga. Od kako je javno prevarila svog tada i dalje zakonitog supruga, navukla je gnev milionskog auditgorijuma, ali i brojnih rijaliti cimera. Ona je bila glavna tema razgovora Marka Đedovića i Sandre Rešić, koji su tom prilikom progovorili o njenim dugo čuvanim tajnama.

Đedović koga je Dalila predstavila kao svog prijatelja, ovog puta nije imao nijednu lepu reč da kaže o njoj, a Sandra se sve sa njim složila. 

Foto: printscreen

Sandra Rešić Zadruga 5

- Dalila nema prijatelje, ona samo ima neke saradnike koje reklamira jer ima dosta pratilaca pa joj neko tako nešto pošalje da bi se izreklamirao jer je reklama na Pinku jako skupa. Ona nema prijatelje - tvrdi Marko. 

- Znači Miljana je kao luda, ali je bila potpuno u pravu, da se Dalila samo udala da bi mogla da se vrati normalnom i da bi se pomirila sa ocem - zaklljučila je Sandra.

- Ono o čemu svi pričaju je i to da su vodili Dejana i da promeni i veru i sve. Meni je to potvrdila Vesna Rivas. A to je čuo i Mensur zato je on Dalili rekao znaš dobro šta je on uradio za tebe, to mora da se poštuje - pričao je Đedović.

Foto: printscreen

Marko Đedović ispričao Sandri Daliline tajne

- Da, to isto kad su se pre svađali na početku, pre nego što si ti ušao, Mensur je njega napao i rekao kaži svima kako se sada zoveš - šapnula je Sandra.

- Pa se priča da ima dete i da ga ostavila u Švajcarskoj, zato ona kada čuje pesmu Pepeljuga... - krenuo je da priča Marko, ali je onda neko ušao te su morali da prekinu poverljivi razgovor.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Duksi

29.11.2021 09:55

Ne samo da je ostavila dete, već je ništa o detetu ne interesuje, niti priznaje da ima dete.