ĐEDOVIĆ OBEĆAO DAVIDU DA ĆE ŠTITI DEJANA! Pukao mu film pa sve PRIZNAO Dalili: ON SVE NAMERNO RADI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović i Dalila Drgaojević na krevetu razgovaraju o Dejanu Dragojeviću, a onda je Đedović odlučio da sve prizna Dalili.

ĐEDOVIĆ OBEĆAO DAVIDU DA ĆE ŠTITI DEJANA! Pukao mu film pa sve PRIZNAO Dalili: ON SVE NAMERNO RADI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Marko Đedović sklonili su se od zadrugara u spavaću sobu, kako bi komentarisali ponašanje Dejana Dragojevića, a onda je Đedović odlučio da joj sve ispriča.

- Ja sam u šoku šta čujem...Posle svega ovoga što sam čula, mislila sam da hoće da me povredi, ali ovo sada kad čujem - rekla je Dalila.

- Ovo što si ti napravila i uradila sve je okrenuo, krš i lom. Mislim da sve namerno radi - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović i Dalila Dragojević o Dejanu

- Meni je to odvratno. Nije to prijateljstvo, ona je zaljubljena - rekla je Dalila.

- Neka se ona zaljubila,ali bila je uz njega. A kada dođe konflikt tebe i Sandre Rešić, on ode kod Lepog Miće i traži od njega da te brani i svađa se sa tobom. On se uplašio da će tebe svi napasti, ali on koji traži zaštiti moju ženicu preljubnicu.

- Nije vama rekao ništa, kao njegovim drugarima? - pitala je Dalila, a Đedović je negirao, pa je ona nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević ispituje Marka Đedovića o Dejanu

- Nije Tari rekao nemojte da nazivate moju ženu punjenom paprikom, nego je došao Lepom Mići. Nemam komentar, mogu svi da me zgaze, sama ću. On mene napao za piletinu, pa mi je vikao nasisaj mi se ku**a i išao po kući i pričao. Ja se vratim u krevet, a on meni kaže, skloni te nesesere kao da ti ih ja ne bih pobacao, i kao krene, uzme neseser i baci na krevet. Anđela skoči i kaže nije ni vreme ni mesto. Prolazi Dejan i kaže mu kao tebra vidiš da je udarena linija i ovaj se kao nasmeje...Kao udarena lajna, on je meni kao zabranio da budem na njegovom krevetu...Koji će mi kur*c on, ja sam ga ovde digla. Kako su ljudi dvolični ja ne mogu da pohvatam - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević o Dejanu Dragojeviću

- Ja mu sad kažem u pušionici, nemoj tako da pričaš, jeste Dalila napravila pakao, ali ako je ljubomorna znači da joj značiš, to je prva stvar. Rekao sam mu i ono za Matoru, da si kao prijatelj direktna, nisi takva da huškaš i ostalo. Nisi kao Dejan da to uradiš, da neko brani njegovu ženu preljubnicu grozno. Ja mogu da trpim uvrede ovde do sutra, ali da li može neko ko je već razvaljen kao kanta. Nemoj sa mnom da se zaje**va, nemoj da vam je**m mater ja. Ne znaš koje zlo proradi u meni. Nikoga u životu nisam grlio, pa ja sam raskidao veze zbog toga što se ne grlim, nego meni bilo žao. Čak mi je i David rekao, ako mu bude bilo teško, zagrli ga umesto mene ili tako nešto, i ti se sa mnom sprdaš. Ti ćeš da huškaš Miću da se svađa sa ovom - rekao je Đedović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

29.11.2021 10:11

Dejan je razmaženo zlopamtilo. Pamti da ga stariji brat star 18 godina nije vodio u grad kada je imao 8 godina. I to mu strašno zamera i ne oprašta.