SAMO NEKOLIKO SATI PRED ULAZAK: Evo šta radi Maja Marinković, otkrivamo sve detalje susreta sa Dalilom i Carem! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.11.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5" ne krije da ima tremu, a pripremila je i specijalnu toaletu za večeras.

SAMO NEKOLIKO SATI PRED ULAZAK: Evo šta radi Maja Marinković, otkrivamo sve detalje susreta sa Dalilom i Carem! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

 

Veliki šef odlučio je da večeras na velelepno imanje uđe niko drugo nego Maja Marinković, koja će definitivno mnogima pomrsiti konce, naročito kada je u pitanju njen bivši dečko Filip Car i trenutno najpoznatija preljubnica u regionu Dalila Dragojević

 

 

Maja je tokom prošlog gostovanja u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila da će 20. novembra postati ravnopravni takmičar sa ukućanima, a definitivno da će večeras milioni biti zakovani pred ekranima, kako bi gledali susret koji su svi dugo iščekivali. 

 

 

Portal Republika.rs došao je do saznanja gde se sada Maja nalazi i šta radi samo nekoliko sati pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5". Izvor blizak Maji nam je ispričao da je ona izuzetno uzbuđena, da ima pozitivnu tremu i da ne strepi od reakcija Dragojevićke.

 

 

- Maja je spremnija nego ikad, stvarno je postala i samosvesna sebe, svojih kvaliteta, sada ulazi da pokaže pravu sebe, spremna je stvarno da postavi mnoge ljude na mesto! Uzbuđena je, ima onu pozitivnu tremu. Sprema se, znate vi Maju, ona mora da bude tiptop sređena, frizura, šminka, a pripremila je ludilo kombinaciju za ulazak, bukvalno što se kaže, svima će pasti vilica kada je vide. Dalili i Caru će definitivno pozliti kada je budu videli, ali nisu ni svesni šta ih čeka. Mnogi se pitaju da li će Caru poneti neki novi parfem, pa neka ostane tajne i iznenađenje za sve večeras, jedno je sigurno biće ova noć o kojoj će se dugo pričati - govori izbor za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
posmatrač

20.11.2021 15:45

Fuuuj, kakva kreatura!

Stefa

20.11.2021 19:01

Ala su je napumpali, svaka im čast. A povećane grudi će joj iskriviti kičmu.