SUDBINA KIJE KOCKAR I DEJANA DRAGOJEVIĆA IDENTIČNA: Prevareni na televiziji od strane supružnika, a OVAJ DETALJ je svima promakao! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

19.11.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar je prva prevarena žena u rijalitiju, a prevareni Dejan Dragojević deli mnogo veću sudbinu sa njom, nego što možete i da zamislite.

SUDBINA KIJE KOCKAR I DEJANA DRAGOJEVIĆA IDENTIČNA: Prevareni na televiziji od strane supružnika, a OVAJ DETALJ je svima promakao! (FOTO)

Foto: e-stock, ST/A. Nalbantjan

Tokom jučerašnjeg dana, svima je poznato da je bračni par Dalila i Dejan Dragojević dobio papire za razvod braka, koji su potpisali, nakon čega su mnogi uvideli njihovu razliku u ponašanju. 

Dalila se čak i tokom emisije ,,Gledanje snimaka" obratila porodici Dragojević, kao i produkciji i striktno tražila da joj se pas Tedi dovede na velelepno imanje, budući da se trenutno nalazi kod Dejanovog oca Gorana u Veterniku. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević razvod

 

Da li će doći do realizacije njenog plana, ostaje nam da vidimo, ali ono što će vas definitivno iznenaditi je sudbina Kije Kockar i mladog Dragojevića. 

Naime, svima je poznato da je Kija Kockar prevarena od strane tadašnjeg supruga Slobe Radanovića. Sloba je Kiju prevario sa Lunom Đogani, međutim, njihova afera nije dugo potrajala. Pre Kijinog ulaska mnogi su se pitali zbog čega ne uđe u rijaliti i suočio se sa preljubnikom i ljubavnicom njenog tadašnjeg supruga. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kija Kockar

 

Nekoliko nedelja kasnije, produkcija i Veliki šef uveli su na imanje u Šimanovcima Kiju Kockar, koja u tom trenutku postaje heroina nacije i regiona, zbog svoje priče koju je nosila na leđima. Iako smo imali prilike da Kiju vidimo u raznim izdanjima, ona je i danas donekle ostala jedina rijaliti heroina. Međutim, po svemu sudeći, rijaliti će dobiti i svog heroja, kog su prepoznali u Dejanu. 

Sudbina Kije Kockar i Dejana Dragojevića je ista!

Dalila i Dejan Dragojević potpisali su papire za razvod 18. 11. 2021. godine, na isti dan kada je 2017. godine Kija Kockar odlučila da uđe u rijaliti ,,Zadruga 1" i suoči se sa tadašnjim suprugom Slobom i njegovom ljubavnicom Lunom. 

Da li je ovo samo slučajnost ili u sudbini postoji nešto više, procenite sami, ali postavlja se pitanje da li će baš ovaj dan doneti Dejanu pobedu, kao što se Kiji posrećilo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (8)

Loading
Meli meli

19.11.2021 17:35

Pre big rekla da je kija kao Dalila jer I ova je pored muza Slobe tamo prala ves sa Filipom djukicem pozdravljajuci Andriju a culinary smo i Stefana Karica da je bio sa njom dok je bila u brake sa Slobom.Dejan je bio veteran I posted tako namesake ij.

Odgovori 5 43
Anđela

19.11.2021 18:13

@Meli meli - Lažeš gade gadni.

Odgovori 42 4
Stefa

19.11.2021 18:40

@Meli meli - Djogaji nepismeni da li se to vi javljate?

Odgovori 29 4
Bepa

21.11.2021 10:17

@Stefa - Кија Коцкар је за све њих светица и хероина. Жива нам била.

Odgovori 16 2