PAO SOČAN POLJUBAC TARE I DEJANA: Nakon razvoda od Dalile, Dragojević se opustio sa zadrugarkom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.11.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Tara Simov imali su zanimljivo jutro, a svi su pomislili da je između njih dvoje pao sočan poljubac, s obirom na to koliko su se primakli jedno drugom.

PAO SOČAN POLJUBAC TARE I DEJANA: Nakon razvoda od Dalile, Dragojević se opustio sa zadrugarkom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U ranim jutarnjim satima Tara Simov nije mogla da odoli Dejanu Dragojeviću, pa je sve vreme provodila sa njim na krevetu, u jednom trenutku izgleda da je pao i prvi poljubac njih dvoje. Podsetimo, prethodnih dana Tara i Dejan ne odvajaju, uživaju dok su jedno pored drugog, kako vreme prolazi, čini se da su njih dvoje sve bliskiji. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Dejan Dragojević se poljubili

 

Tara i Dejan dok su sedeli na krevetu su se toliko približili jedno drugom, da su mnogi pomislili da su se poljubili u usta. Potom je Simovljeva istakla da je ona idealna devojka za Dejana, nakon što je on pre nekoliko dan konačno potpisao papire za razvod od Dalile Dragojević, trenutno najpoznatije preljubnice u regionu. 

- Sanja je rekla da tebi treba devojka kao što sam ja, potpuno predana i posvećena - rekla je Tara.

- Jao, je l' je ona tebe gledala u Zadruzi 4? - smejao se Dejan, aludirajući na njen odnos sa tada oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

20.11.2021 11:36

Kako polu svet sve jednostavno shvata: potpišeš kod matičara, u braku si. U braku si, a je_e se u prisustvu muža, a TV direktno prenosi, potpiše zahtev za razvod braka, pa sad može sve izbočetka. Crveno fenjerče na kuću, a moće i javni oglas na TV: ponovo radi bioskop. Shows go on.