DOK DALILA KRŠI I LOMI SVE PRED SOBOM, PREVARENI SUPRUG USKOČIO U KREVET KOD DRUGE: Dejan i Rešićka na korak od INTIMNIH ODNOSA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Dalila krši i lomi sve pred sobom, zbog raskida sa Carem, njen i dalje zakoniti suprug, izgleda da je odlučio da okrene novi list, te sve više uživa u flertovanju sa Sandrom Rešić.

Republika

Foto: printscreen

Dejan i Sandra

Odnos Cara i i dalje udate zadrugarke, već nekoiliko nedelja je u žiži interesovanja, a raskidi su sastavni deo njihove veze. Nakon jučerašnjeg raskida, Dalila je doživela nervno rastrojstvo, slično onom koje je doživljao njen supruug, gledajući je u ljubavnom zanosu sa Filipom.

Iako je bio duboko povređen gledajući , David je jednostavno odlučio da okrene novi list, te je Dalilu totalno izbacio iz glave, a sreću odlučio da pronađe kraj Sandre.Njih dvoje su dugo razgovarali, a osmeh nisu skidali sa lica. Pošto nisu nosili bubice, razgovor se nije čuo, a i Dejan je sam rekao da pitanja koja ima za nju nije mogao da joj postavi za crnim stolom.

Foto: ST/N. MANDIĆ, E-Stock

Dejan i Sandra u akciji

Da li je ovo samo prijateljski odnos ili nešto više, ostaje da ispratimo, a kako je izgledalo njihovo flertovanje, možete pogledati u snimku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading