FILIP CAR PRELOMIO, PRELJUBNICA DALILA NIJE VIŠE U SFERI NJEGOVOG INTERESOVANJA: Neviđeni krš i lom na imanju, zamalo došlo do pokolja!(VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se razbesneo zbog drskosti i bezobrazluka svoje devojke Dalile Dragojević, te je nakon raskida sa njom idalje besno i razočarano govorio o njoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car završava sa Dalilom

Najintrigantnija trojka rijaliti "Zadruga" ne prestaje da iznenađuje. U emisiji "Izbor potrčka", izbio je haos kada je Filipu Caru prekipelo zbog drskosti njegove devojke Dalile Dragojević.

Naime, Filip više nema argumenata kojima bi odbranio svoju devojku, i nije imao više "oružija" koje bi mogao da iskoristi protiv zadrugara.

Republika

Foto: printscreen/instagram/ zadruga

Dalila neutešna zbog raskida sa Filipom

Car je sebe uporedio sa Dalilinim još uvek zakonitim suprugom Dejanom Dragojevićem, te je izjavio da joj on neće prelaziti preko svega kao što je Dejan jer se u priloženom vidi kako je na kraju on završio.

Republika

Foto: printscreen/instagram/ zadruga

Car upoređuje sebe sa Dejanom

Dok se odigravao raskid i rasprava između Dalile i Cara, Dejan je smešući se,uživao u tom prizoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zora

09.11.2021 11:03

Pozorište pravo.

Odgovori 11 8
Zana

09.11.2021 14:01

Sramota da Mica ne osudjuje Dalilinu prevaru, kaze da je ona " Careva devojka" iako nije ni podnlela zahtev za razvod braka. Za preljubu, Mica je svojevremeno sisao krv Luni i Slobi, Tari i Sa, a sada podrzava preljubu Dudlile. Boze, na sta je Mica sve spreman za saku para ? Sve vise nam se gadi. On jos da daje savete o braku??? Pa, covek je poslednjih 10 godina u rijalitijima . Jel ' se on uopste seca sta je to brak ?

Odgovori 26 14
Aleks

09.11.2021 14:03

Raskid će da traje nekoliko časova.

Odgovori 16 1