VIKTORIJA DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA! Potpuno izgubila kontrolu i uvijala ZADNJICOM , MUŠKARCIMA nije bilo DOBRO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.09.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović je na žurci svima pokazala čime raspolaže!

Republika

Foto: Youtube printscreen

Viktorija Mitrović je imala jako teško detinjstvo

U toku žurke u Beloj kući, atsmosfera je bila dovedena do usijanja, zahvaljujući mnogobrojnim vatrenim zadrugarkama, a najviše se istakla Viktorija Mitrović koja je svojim zavodljivim plesom, sve zadrugare bacila u trans.

Zadrugarka je bila posebno raspoložena i pokazala je definitivno čime raspolaže, a mnogobrojne starlete su otišle u drugi plan kada je ona krenula da meša.

 

 

Međutim, ovaj njen način na koji zadrugarka tverkuje, nije svugde naišao na odobrenje, te je bilo mnogobrojnih pratioca, koji su sve to osudili, jer smatraju da ovakivo ponašanje ne priliči zadrugarki koja je prošla pravi pakao u životu, ali ipak bilo je i onih koji odobravaju njeno ponašsanje, jer smatraju da je Viktorija jako mlada, i da o njenom životu, jedino ona odlučuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading