LIČNI OPIS JE PROMENILA OD GLAVE DO PETE, ZAVELA OŽENJENOG, PA ABORTIRALA NJEGOVO DETE: Koja Maja Marinković vam se više dopada? (ANKETA)

Autor:

Zadruga

29.09.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napravila je veliku razliku u svom fizičkom izgledu od početka njene estradne karijere, a od uloženog novca u silikone, mogla je da priušti jedan stan.

Republika

Foto: printskreen/pink TV

Maja Marinković u emisiji

 

Starleta Maja Marinković napravila je veliki pomak u svom fizičkom izgledu od svog prvog pojavljivanja u javnosti. 

S početka karijere na sebi je korigovala samo grudi i usne, a vremenom je drastično promenila svoj izgled. I dok mnogi misle da je plastični hirurg odradio super svoj posao, sa druge strane pratioci i publika smatraju da je u nekim potezima preterala. 

Maja je otvoreno uvek pričala o svojim plastičnim operacijama i nikada nije krila šta je menjala na svom telu kada je izgled u pitanju. Jagodice, usne, vilica, nos, grudi su samo deo onoga što je Marinkovićeva promenila na svom telu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Maja Marinković pre i posle plastičnih operacija

 

Kada bi se sumiralo, sigurno da bi Maja za novac koji je uložila u izgled mogla da kupi mali stan u Beogradu. 

Međutim, hteli smo da vas pitamo za mišljenje i prokomentarišemo u kakvom izdanju vam se Maja više sviđa, pre ili posle operacije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Starletizam

01.10.2021 15:58

Ovo je najkomentarisanija starleta ikada. Starlete su stvorili osudjivači. Što ih više osudjuju, više se o njima piše i pridaje im se značaj. Osudjivači će umreti nebitni i mali, a popularnost starleta je danas veća nego kod pevača i glumaca. Ima daleko gorih od Maje, ali mržnja najnižih slojeva društva uglavnom se usmerava ka dobrim osobama, ne ka zlim, jer ovi zli s njima lako manipulišu i koriste ih kao ovce za šišanje. Ej to je sloj društva što napada glumce na ulici misleći da je serija koju gledaju stvarna?!Od drugih se Maja razlikuje zato što je kod nje sve transparentno, ona javno bije muškarce i drugarice koji je izdaju, radi kako joj dodje u trenutku i nije je briga za mišljenje baba maramuša i traktorista kojima je udaja-ženidba najveći uspeh života. Nije neka inteligencija, ali je pokazala da nije zlopamtilo, prašta uvrede, ostale se foliraju i kriju mnogo ogavnijeg prljavog veša iza licemerne maske. Pošto je uspela skandalima da skrene ogromnu pažnju, kad bi samo promenila ponašanje na bolje, mogla bi negativnu popularnost preokrenuti u pozitivnu i iskoristiti sve što ta popularnost nudi.