SKANDALOZNO! NOVA UČESNICA ZADRUGE PRETUKLA STANIJINOG PSA PRED MILIONIMA: Svog ljubimca zlostavljala, stavljala na njega hemikalije i šišala na ćelavo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.09.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zadrugarka Martina Petrović prvo je šokirala javnost priznanjem da je sopstvenog psa ošišala na ćelavo i šamponom za odrasle pokušala da mu izbeli dlaku, nakon čega ga je ofarbala u roze, a sada javno udara i maltretira Stanijinog psa Pabla.

Republika

Foto: republika.rs, Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević apeluje na produkciju da reaguje zbog maltretiranja njenog psa od strane Martine Petrović

Martina Petrović nova je zadrugarka koja je odmah pokazala neljudski stranu i sramnim potezima ''ukopala'' sebe i svoje učešće u rijalitiju. Naime, ona je sela na kauč pored Stanijinog psa Pabla i iz čista mira počela da ga udara i viče na njega, nije prestajala i krvnički ga je udarala po glavi dok se on borio da ustane i pobegne,  međutim nije uspeo, nakon čega je od straha počeo da se brani prvo, a onda povlači.

Republika

Foto: Republika.rs

Martina Petrović maltretira Pabla

Podrška Stanije Dobrojević je odmah reagovala i apelovala na produkciju da skrene pažnju i kazni Martinu, nazivajući je monstrumom što po prikazanom i jeste.

- Pogledajte stoku. Ovo je ona nova. Je l' se zove Martina, kako li već? Što je ušla zadnja. Kako mlati Pabla. Nadamo se da će produkcija reagovati i skrenuti pažnju monstrumu - napisano je uz snimak na kom se jasno vidi nenormalno ponašanje Monike prema nedužnom stvorenju.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Martina Petrović udara Pabla i viče na njega

Podsetimo, Martina je Tiktokerka koja je šokirala javnost kada je objavila snimak na kom se vidi da je svog nedužnog psa ošišala na ''ćelavo'' i ofarbala ga u roze, premazujući farbu preko kože, o čemu je ona govorila u studiju ''Zadruge'' smejući se konstantno kao da to što je uradila nije ništa stravično, te dodala da je zapravo uzela šampon za ljudsku kosu, želeći da psu izbeli dlaku, a kako je postala ljubičasta dlaka, odlučila je da ga prefarba u roze. 

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Martina Petrović udara Pabla po glavi

U studiju su svi bili u šoku, a javnost je osudila njen postupak. Devojka koja ne zna kako se ponašati prema nedužnim stvorenjima kao što su životinje, zasigurno ne zna ni prema ljudima, a osoba koja bez imalo razmišljanja na psa stavlja hemikalije koje ga mogu ubiti, a tuđe pse krvnički bije, treba biti odstranjena iz javnog života i ne davati joj medijski prostor, dok joj životinju treba oduzeti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vasar Tastine

29.09.2021 11:17

Bolesna seljancura i teska smaracica. Napolje!

Odgovori 16 4
VESNA

29.09.2021 11:47

Daj bre Stanija, što zoveš produkciju?! Razračunaj se sama i počupaj tu budaletinu, koja, ako nema drugu taktiku za promociju i opstanak u rijalitiju osim maltretiranja psića, bolje da nije ni ulazila. Stvarno je džukela!

Odgovori 14 3
Vesna

29.09.2021 11:55

Kaznite zlostavljacicu!!!

Odgovori 12 2
Nikola

29.09.2021 15:53

Mislim da je više nego dovoljan razlog za diskvalifikaciju takmičarke, pa u tužilašto i na kraju šta lepo malo zatvora za ovakve. Trebalo bi neko da reaguje!

Odgovori 12 4