Aleksandra Subotić žestoko napala Marka Janjuševića: Janjuše, ti si mečka Božana i beskućnik!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić napala Marka Janjuševića!

Republika

Foto: youtube printscreen

Aleksandra Subotić napala Janjuša

 

Nakon što se u "Zadruzi 5" povela priča o tome što je Aleksandra Subotić izglasana za najuobraženiju osobu među zadrugarima, te je Marko Janjušević izneo mišljenje o njoj, starleta je žestoko odbrusila Janjušu, nazivajući ga "mečkom koja zabavlja široke narodne mase i beskućnikom". Prema glasovima publike, ćerka Ljube Pantović je proglašena za najuobraženiju zadrugarku, a voditelj Milan Milošević je ovu temu pokrenuo tako što je prvo podigao Crnogorca i pitao ga za mišljenje vezano za ovu temu:

- Glasali ste i za najuobraženiju zadrugarku. Prema glasovima publike, u pitanju je Aleksandra Subotić. Šta misliš ti, Janjuše - pitao je voditelj, a onda je Janjuš progovorio o Aleksandri, koju je to naljutilo do te mere da nije birala reči kojim će ga ocrniti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić

- I ja to mislim, ali nisam hteo da je spominjem uopšte. Ona je najuobraženija zadrugarka koja je ikad ušla u "Zadrugu". Nije zanimljiva, ona može samo da se nakači na Deniz ili na mene. Na mene je pokušala, ali to kod mene ne prolazi. Pokušava da bude zvezda, da dokaže da je moralna gromada, da se udala za ne znam koga. Što se mene tiče, može samo da pokušava, ali ne prolazi - govorio je Janjuš, a onda je ustala Aleksandra i žestoko ga izvređala na konto njegovog ponašanja i čestog učešća u rijalitijima:

- Čovek koji se druži sa "oralnim gromadama" ne može da me uvredi. Ti si seksualni manijak i siledžija. I beskućnik. Za 1.000 dinara igraš kao mečka, za ovakve šljamove ću uvek biti uobražena. Čovek koga njegovo dete gleda u onakvim situacijama (aludirala je na scene koje je imao sa Majom Marinković, prim. aut.) meni nešto kaže, a pružio je porodici takav blam!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević

 

- Da li ti možeš meni da kažeš da sam ja svojoj porodici pružio blam? Ajde da je Mića rekao, pa i ajde. Neću te vređati, pričaj šta hoćeš. Kuka i plače, a onda se vraća i smeje se, nije normalna - govorio je Janjuš, nakon čega je besna starleta dodala još jedan detalj:

- Znam da mora da vrati jednoj ženi pare jer mu je pomogla da se izvuče iz kockarskih dugova, ali vratićeš joj pare!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

JANJUŠ: MAJA I JA SMO

ZVEZDE PO ZATVORIMA

 

Janjuš je otkrio da su on i Maja Marinković veoma popularni među zatvorenicima koji su mu slali pisma na kućnu adresu.

Zadrugari su sedeli i pričali s bivšim robijašem Aleksandrom Bogunovićem Zverkom, koji želi da pobegne iz "Zadruge" jer mu je već muka od svega. Crnogorca je zanimalo koliko je ovaj zadrugar proveo vremena u zatvoru i tada se povela tema o zatvorskim pričama.

- Koliko si ti bio u cugu - pitao je Janjuš.

- U Zabeli skoro tri, onda u Pančevu još nekoliko meseci. Što bi rekao moj drugar koji je robijao, dobio je 30, pa smanjili na 20, pa na 12. Kad ono kaže da je i dan mnogo - govorio je Zverka.

- A jesi gledao "Zadrugu" tamo - nastavio je Janjuš da zapitkuje radoznalo.

- Kako nisam, tamo se samo "Zadruga" gleda. Od ujutru do uveče možemo da gledamo. Do devet može da se gleda. Svi živi gledaju, u zatvoru vas svako zna. Ja nisam gledao u početku, posle... - govorio je Bogunović, a onda je Marko otkrio neobičan detalj:

- Meni su stizala pisma iz zatvora na kućnu adresu, ljudi šalju. Kao gotivimo te, pošalji nam neke cigarete kad stigneš. Moj drug bio u CZ, kaže da se samo priča o Janjušu i Maji. Ono su ekstremne scene, ne znaš da li da gledaš, da li da plačeš ili da se smeješ.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Rade je tranzistor iz Beča,

Zverka je Fran iz Leskovca!

 

Kristijan Golubović gostovao je na TV RED, gde je isprozivao Radeta Lazića i Aleksandra Bogunovića Zverku. On se u razgovoru s Pandom i Kendijem osvrnuo i na prozivke ova dva momka, jednog bivšeg zadrugara i drugog aktuelnog.


- Onaj Lazić, tranzistor iz Beča, podneo je prijavu protiv mene... On preti, preti, preti meni isto, kao da će da me bije, ja sam vreća govana, ovo-ono, i onda brže-bolje ode u policiju i prijavi me za ugrožavanje sigurnosti. A kako, ne znam, 1.000 kilometara, Beč-Beograd - u svom stilu objasnio je Kristijan, a onda se dotakao i Zverke, aktuelnog zadrugara:

- Rijaliti-lajavci, kao ovaj sad Bogunović, kako se zove, beše... Kaže da on mene zna iz zatvora, a ne poznajem čoveka, "no nejm". Nisam ga video nikad u životu, ja ga prozvao Fran Pujas iz Leskovca, u pokušaju... Kao, tetovirao lice.

Foto: printskreen/pink TV, Republika.rs

 

 

Car našao zamenu Marinkovićki

 

Sandra Čaprić i Filip Car su se bacili na posao u kasnim satima i prepustili strastima, čime su ozvaničili vezu u "Zadruzi 5". Kako je Hrvat boravio dva dana u izolaciji, kao nominovani zadrugar, oni nisu imali vremena da budu zajedno, a čini se da im je ova razdvojenost teško pala, pa su brže-bolje sve nadoknadili. Oni su se častili strasnim poljupcima i zaspali zajedno, zagrljeni, kao pravi par, što je bio znak da su konačno ozvaničili vezu i da je Maja Marinković prošlost u životu Filipa Cara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

29.09.2021 06:04

Doslo vreme da Sandra Subotic drzi moralne pridike drugima. Tako je to kada porastes u sopstvenim ocima, pa umislis da si neko. Ostavila decu i coveka da bi dosla u ovaj ludarijum. To sve govori o njoj.