MILE KITIĆ KONAČNO OTKRIO SVOJE PRAVO IME: Pevač iznenadio sve otkrićem, pa obelodanio istinu koja stoji iza hita ''Kraljica trotoara''!

Autor:

Zabava

29.09.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Mile Kitić gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je govorio o svom velikom hitu ''Kraljica trotoara'', a onda je otkrio i kako se zapravo zove.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mile Kitić otkrio svoje pravo ime

Pevač Mile Kitić bio je gost u emisi ''Amidži Šou'' koji vodi Ognjen Amidžić, te je govorio o svom velikom hitu ''Kraljica trotoara'' i otkrio da je zapravo pesma bila namenjena Đorđu Balaševiću. Dodao je i da je u početku smatrao da je numera više za izvođače pop muzike, pa je u početku nije hteo.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mile Kitić o pesmi ''Kraljica trotoara''

- Kad sam izašao iz Južnog vetra Bog me pogledao, drug klepeće po gitari, bila je tu moja žena Marta. Rekao mi je da pesma nije za mene, da je za Balaševića, da se on ispriča, to je više pop. Meni se to svidelo, snimao sam kod Kemiša i Bog mi je poslao tu pesmu. Steva mi je rekao da je ta pesma stajala 7 godina - rekao je Mile, na šta se nadovezala Elma Sinanović.

- Ja sam sarađivala sa Stevom, čula sam je prva, ja sam odmah znala da je to veliki hit.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mile Kitić otkrio da mu je pravo ime Milojko

- Ja to nisam osetio, kad ja kažem da ne valja to je hit. Kad kažem da će sve da valja, to ne bude ništa - rekao je Kitić kroz smeh, pa otkrio nešto što retko ko zna, da je njegovo pravo ime Milojko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mico Cirih

29.09.2021 10:11

Mile je legenda.

Odgovori 11 17
Pera Kojot Stariji

29.09.2021 12:32

Totalna glupost, pošto Balašević nikada nije otpevao ni jednu pesmu koju nije sam napisao. Uz to nikako ne ide uz njegov glas.

Odgovori 17 11
Pera Kojot Stariji

30.09.2021 05:58

@Pera Kojot Stariji - Hteo sam da kažem da ne mogu da zamislim kako bi to zvučalo kada bi je otpevao Balašević. Ta pesma i Balaševićev glas nikako nisu išli zajedno. Da li ste znali da je pesmu "Zločin i kazna", koju peva Zdravko Čolić, napisao Balašević? Zašto je nije on otpevao? - Zato što nije bila za njegov glas.