SUSRET MIROSLAVA ILIĆA I LEPE BRENE NA SUDU: Pevač prošao pored koleginice kao pored turskog groblja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić besno je izleteo iz sudnice, nakon što je sudija doneo odluku da napravi pauzu, naše kamere zabeležile su trenutak susreta pevača sa Lepom Brenom.

Republika

Foto: Republika.rs

Susret Miroslava Ilića i Lepe Brene na suđenju

 

U toku je suđenje Miroslava Ilića i njegove ljubavnice Mirjana Antonović, a glavni svedok je pevačica Lepa Brena. Kako su mediji naveli, Miroslav i Mirjana danas potecijalno utvđuju da li je pevač zapravo biološki otac njenog sina. 

Svi su čekali da vide kako će izgledati susret Brene i Miroslava, shodno tome da je javnosti poznato da nisu u dobrim odnosima. U jednom trenutku sudija je doneo odluku da se napravi pauza, a tom prilikom zabeležili smo da trenutak susreta Brene i Miroslava

Miroslav je bio izuzetno besan, pa je pored Brene prošao brzo, toliko da nije ni obratio pažnju na nju. 

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena i Mirjana Antonović se dogovaraju

 

Nakon što je Miroslav napustio hodnik, Mirjana je dotrčala do Lepe Brene, kako bi joj ispričala svaki mogući detalj. Poznato je da njih dve jedna drugu bodre, a sumnja se i da je pevačica zapravo ukrala čašu iz koje je pio Miroslav, zbog testa na očinstvo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading