POSETILI SMO DOM TOME ZDRAVKOVIĆA U PEČENJEVCU: Prizor koji smo zatekli će vas RASTUŽITI, sve je pusto! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

28.09.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični dom najpoznatijeg boema Tome Zdravkovića više niko ne posećuje, sve je oronulo u guste granje i zeleno šiblje.

Republika

Foto: republika.rs, Youtube

Porodična kuća Tome Zdravkovića

 

Ekipa portala Republika.rs posetila je porodičnu kuću Tome Zdravkovića u Pečenjevcu, a tamo smo zatekli detalje koji su nas dirnuli u srce. 

Najveći boem i muzička legenda Toma Zdravković bio je nadaleko poznat, a rodno mesto Pečenjevac nikada nije zaboravio. Mi smo posetili njegov porodični dom, a nas je dočekao iznenađujući prizor. Kuća je urasla u zeleno šiblje, a odmah pri dolasku se mogu videti 4 oraha koje je posadio Tomin otac za četiri sina Ivana, Acu, Novicu i Tomu. 

Iako je voleo Pečenjevac, ovaj najpoznatiji boem nije voleo da posećuje porodičan dom nakon smrti sestre Mire, što je na njega uticalo veoma loše. Toma je bio poznat kao kafanski čovek, koji je voleo žene, kocku i provod do ranih jutarnjih sati. 

U kući više nikog nema, sve je pusto, jedino se ponekad može čuti cvrkut ptica koji naprave gnezdo u krošnjama drveća. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

28.09.2021 10:47

BOLJE opstina da nekoj sirotinji nego da propada jos vise i vise ...