LEPA BRENA UKRALA ČAŠU MIROSLAVA ILIĆA IZ KOJE JE PIO ZA DNK? Otkriveni ŠOK detalji o pevačici, danas je GLAVNI SVEDOK na suđenju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena pristigla je na suđenje povodom utvrđivanja očinstva nad sinom ljubavnice Miroslava Ilića.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena stigla na suđenje kao svedok

 

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović stigla je danas u pratnji pevačice Lepe Brene u Palatu pravde radi dokazivanja očinstva sina Devina. Lepa Brena pozvana je na sud u ulozi svedoka. 

Mirjana je ranije tvrdila, u dokazivanju da je Miroslav Ilić otac njenog deteta Devina, a Lepa Brena će u svemu tome da joj pomogne. Ono što je sve šokiralo jeste da su i Saša Popović i Boba Živojinović svedoci u ovom slučaju.

Pevač Miroslav Ilić je uporno odbija da uradi DNK test i nikada nije želeo da komentariše slučaj.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena na suđenju

 

- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svedoka. Da je Devin naš sin, posvedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, kao i Ilićev menadžer Branko Stojnić. Naša veza nije bila tajna, cela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana - pričala je Mirjana, koja je napisala i autobiografiju u kojoj je opisala detalje veze sa pevačem.

- Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je posle naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to - kaže Mirjana i dodaje da je na njihov raskol uticala i pevačeva žena.

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - otkrila je u svojoj ispovesti Marija Antonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
i šta sada

28.09.2021 16:29

dnk je urađena pre nekoliko godina jer jeukradena čaša oi odnesena na analizu. utvrđeno j da je on otac. šta je problem da kaže, jeste. pare mu ne traže, samo priznanje.