ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA MARKA OSMAKČIĆA! Javnost je zanemela od ŠOKA, OVOME se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu je osvanula nikad viđena fotka Marka Osmakčića, a mnogi nisu mogli da prepoznaju zadrugara

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Osmakčić na početku Zadruge 5

Od kako se na imanje u Šimanovcima, uselio Marko Osmakčić teniser, mnogi su ga okarakterisali kao najvećeg zavodnika, a već se šuškalo o tome da je imao bezbroj aferi sa zadrugarkama u karantinu, te da su se mnoge sukobile zarad njegove naklonosti.

Međutim, sada se na društvenoj mreži Instagram, pojavila fotka iz detinjstva bivšeg tenisera, a mnogi su komentarisali da uopste ne liči na sebe, a neki su čak išli i do te mere da posumnjanju, da je Marko imao par intervencija na svom licu.

 

 

Podsetimo, od početka rijalitija nije se upuštao u odnose sa cimerkama, jer mu je Stanija odvukla najveću pažnju, kako je i sam priznao par puta, te je pratio starletu u stopu. S obzirom da je poznato da bivši teniser voli žene, blud i razvrat, nije sigurno da li će starleti na kraju popustiti kočnice, i doneti odluku da se prepusti zgodnom Švajcarcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading