PRVO OGLAŠAVANJE GRUJINE SUPRUGE, NAKON SKANDALOZNE AFERE! REČI koje je uputila Nikoli, DUGO će se PREPRIČAVATI!

Autor:

Zadruga

28.09.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić važi za najvećeg švalera na imanju, a tim povodom se oglasila i njegova supruga Ljiilja, i prokomentarisala suprugovo razuzdano ponašanje

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Nikola Grujić sa svojom suprugom Ljijom

Već danima trese Zadrugu, afera "svastika i zet", glavni akteri te priče su Viktorija Mitrović i Nikola Grujić, učesnici pomenutog rijalitija. Viktorija je jednom prilikom, spomenula čak i detalje njihovog odnosa, odnosno činjenicu da joj se Nikola udvarao na jednom veselju, iako je znao da mu je ona svastika, međutim, povodom njihovog odnosa, ostale su samo spekulacije, jer nisu izneli sve detalje njihovog odnosa.

Njegovom kontroverznom ponašanju, tu nije bio kraj, pa je nakon tog skandala, isplivalo da je bio intiman sa zadrugarkom Sandrom Bakšom, a u tom periodu Nikola nije bio oženjen.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Bakša na ulasku u Zadrugu 5

Sada je njegova žena, konačno odlučila da se oglasi povodom svih tih tvrdnji koje kruže u Beloj Kući:

- Iskreno, s obzirom na to da radim na jednom ozbiljnom mestu i da mi je zadatak da sam uvek raspložena i da to mogu da sakrijem i kad nisam... Ali, zaista, ovo je nešto što mene ne potresa jer mi imamo dvoje dece, da ja njemu ne verujem mislim da ne bi od mene dobio podršku da uđe tamo - kaže Ljilja, koja ipak priznaje da joj se čini da suprugovo ponašanje ne priliči njemu, a potom dodaje:

- Što se tiče dešavanja u "Zadruzi", Nikola je ušao da bi pokazao da zna da peva, da je dobar čovek. Možda se zaigrao, možda je skrenuo s puta, ali smatram da je dovoljno pametan da se vrati na pravi put i da pokaže ono zbog čega je ušao unutra - tvrdi njegova supruga za Pink.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading