SVEŠTENIK SILOVAO ZADRUGARKU U CRKVI SA 12 GODINA: Viktorija ispričala monstruozne detalje PAKLA koji je preživela, roditelji je se odrekli! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

19.09.2021

01:09

Viktorija Mitrović ispričala je jezivu bolnu traumu koju je proživela.

Zadrugarka Viktorija Mitrović uživo u emisiji ,,Pitanja novinara" ispričala je monstruoznu i bolnu životnu priču o tome da ju je sveštenik silovao sa samo 12 godina, što je šokiralo javnost i gledaoce ovog nepredvidivog rijalitija.

- Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 - započinje Viktorija i dodaje:

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović proživela pakao zbog sveštenika

 

- To se desilo sve u crkvi! Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole,počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem ,ali nisam znala kako da napravim prvi korak. Mi smo otišli tamo, ja nisam mogla da uđem. Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: ''Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati''.Ja nisam imala nekog sa kim bih mogla da pričam, ali sa tetkom mogu o svemu da pričam.  

Viktorija je potom ispričala i da su je se roditelji razveli, te da joj je otac bio u zatvoru, dok ju je majka ostavila zbog drugog čoveka.

Komentari (0)

Loading