SA TENERIFA PRAVO U ZADRUGU 5: Glumac iz TESNE KOŽE nedelju dana bio u KOMi, izgubio LITAR KRVI, a sada dolazi da OSVOJI BELU KUĆU! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.08.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Saša Todorović ulazi u "Zadrugu 5", a sada je otkrio šta 'planira da uradi u Beloj Kući!

 

Popularni glumac Saša Todorović koji je u mladosti harao jugoslovenskom kinematografijom, početkom devedesetih napustio je Srbiju i potražio bolji život izvan granica naše zemlje. 

Kako kaže, zbog rata je otišao prvo u Grčku, a zatim u Švedsku, pa Švajcarsku i zatim u Šaniju, gde je i ostao i započeo život na Tenerifima. Radio za špansku firmu, čije je posao opao zbog koronavirusa, te je rešio da se vrati malo u Beograd nakon trideset godina i da se ponovo posveti kamerama.

Republika

Foto: Republika.rs

Saša Todorović imao je tešku saobraćajnu nesreću, zbog čega mu je ostao ožiljak iznad usne!

Uočljivo je i da iznad usne ima ožiljak, a tajna koja se krije iza njegovog ožiljka bolna je:

- Kada sam 2011. godine bio u Grčkoj, imao sam tešku saobraćajnu nesreću, udario me je taksista, zbog čega sam bio u komi sedam dana i izgubio sam litru krvi. Preživao sam samo zahvaljujući sinu, koji je tada imao dve i po godine. 

Republika

Foto: Republika.rs

Saša Todorović planira da pobedi u ovoj sezoni rijalitija!

Ovo je izazvalo pitanje da li ima samo jedno dete, a njegov odgovor nasmejao je mnoge:

- Koliko ja znam da.

S obzirom da su prethodne četiri "Zadruge" osvojile žene, rešio je da ove sezone on odnese pobedu i tako pokaže mušku snagu, a šta nam je još rekao o svom životu, bivšim ljubavima i Maji Marinković, pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading