POPULARNI PEVAČ ULAZI U ZADRUGU 5: Pašće VRELA AKCIJA pred kamerama, a OVO MU JE GLAVNI MOTIV za boravak u Beloj kući! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.08.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Petar Vasić ulazi u "Zadrugu 5", a obećao je da ćemo moći svašta da vidimo.

Popularni pevač Petar Vasić iz Valjeva ulazi u petu sezonu rijalitija "Zadruga", a o svom ulasku u Belu kuću razgovarao je sa nama.

Naime, popularan pevač rekao je da se ne libi da ima vrelu akciju pred kamerama, a kako ulazi slobodan rekao je da će uživati u lepim ženama kojih ima u rijalitiju. Otkrio je koje devojke su mu se dopale, a koje bi radije zaobišao:

Republika

Foto: Republika.rs

Ako se Petru Vasiću neka bude dopala biće i vrele akcije pred kamerama!

- Maja, ono je ludo, ne znam sad na primer Aleks je bila okej, Teodora. One su mi se dopale. Volim sve devojke i crne i plave i brinete, a ako mi se dopadne zauzeta devojka ona nije oduzeta, ali ako je udata neću ništa, nije lepo biti sa udatim ženama.

Progovorio je i o prijateljima koji su učestvovali u "Zadruzi" do sad, a kako kaže Mišel mu je jako blizak prijatelj:

- Mišel me je posavetovao da se dobro pripremim.

Republika

Foto: Republika.rs

Petar Vasić je blizak sa Mišelom i Nadeždom!

Pomenuo je i Nadeždu, koja mu je baš dobra drugarica, a sa kojom je relativno skoro radio svadbu, ali kako kaže između njih se ništa nije desilo:

- Nadežda je srećna sa Tomom, on se preselio kod nje u Valjevo, oni se vole i uživaju zajedno. Ne znam šta bih rekao o tome što mu je oprostila prevaru, to je iskreno njena priča.

Motiv za ulazak u "Zadrugu" jeste promocija njegove muzika, kao i njega samog, a sasvim je spreman da pravi skandale. Šta nam je još rekao možete pogledati u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

23.08.2021 16:59

Nikad čula ;)

Bulat

24.08.2021 08:03

Popularan pevač? Nikad čuo za njega.