TAKIJEVA BIVŠA SPREMNA DA ZAPALI BELU KUĆU: Duboki dekolte, korset i crveni karmin, Denis zagrmela ulicama Beograda! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.08.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takijeva bivša devojka rešila je da uđe u rijaliti program "Zadruga 5" , a svojim izdanjem zapalila je Beograd!

Taki Marinković, otac rijaliti zvezde Maje Marinković, poznat je u medijima po činjenici da voli mlađe i vrlo lepe žene.

 

 

Da je to tako, upravo je dokazala i njegova bivša, Denis Dame, koja se spremila za ulazak u rijaliti program "Zadruga 5". Ona se danas pojavila ispred zgrade "Pinka" u prelepoj modnoj kombinaciji, koja savršeno ističe njene obline.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Denis Dame je Takijeva bivša devojka!

Naime, Denis je obukla crni korset koji ističe njen uzak sutruk i veliki dekolte, a pune usne obogatila je crvenim karminom. Dugu crnu kosu vezala je u rep, dok je plave oči istakla crnim ajlajnenerom i maskarom.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Taki je oduvek voleo mlade i lepe žene, a Denis Dame je baš takva!

Činjenica je da će ova popularna influenserka iz Slovenije zapaliti Belu kuću, a verujemo i da će pripadnici jačeg pola uživati od samog pogleda na ovu lepoticu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading