NAKON SUZA I VREĐANJA DOLAZI POMIRENJE MAJE I JANJUŠA: Sve o TAJNOM susretu zadrugara!

Autor:

Zadruga

15.08.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Janjuš bili su u vrlo vatrenoj vezi, a kako je burno počela tako se i završila. Ipak njihovi prijatelji misle da su oni stvoreni jedno za drugo!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majini i Janjuševi prijatelji hoće da se ovaj par pomiri!

Bivši zadugari Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš bili su u strastvenoj vezi u toku rijalitija, a od izlaska iz Bele kuće tvrde da je svaki njihov odnos prekinut, te da između njih više ničega nema.

Ipak njihovi prijatelji misli da to možda i nije toliko pametno, te da su baš njih dvoje stvoreni jedno za drugo zbog čega su rešili da im prirede jedan tajni susret.

 

- Iako su se vređali i svađali, ima ljudi koji i Maju i Janjuša znaju u dušu i oni svi misle da su oni ipak rođeni jedno za drugo- kaže izvor za Scandal! i dodaje:

- Zato i planiraju da ih spoje na nekoj večeri kako bi još jednom jedno drugom rekli šta imaju. Uprkos svim onim vređanjima i svađama koje smo svi javno gledali, oni ipak osećaju ljubav jedno prema drugom i trebalo bi da se otvore nasamo. Biće tu i suza, i svađa, i jecaja, ali sve to ide uz pravu ljubav i iskrena osećanja. Kad su sve one muke prošli, što javno, što van rijalitija, zaslužuju još jednu šansu za novi početak.

 

 

Ostaje nam još samo da vidimo kako će reagovati Maja i Janjuš na ovu odluku njihovih prijatelja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading